Dakappartement te koop in Sint-Andries

Sint-Andries
Abdijbekestraat 8
€ 139.000

Beschikbaar: In overleg

Bewoonbare opp.: 47

Slaapkamers: 1

EPC: 702.00 KWh/m2

Dakappartement met veel potentieel

Dit op te frissen dakappartement vinden we net buiten de ring van Brugge terug. Een rustige locatie met een toch zeer centrale en praktische ligging. Openbaar vervoer, scholen, het station, centrum Brugge, de expresweg, ... alles vinden we dichtbij, vandaar ook de uitstekende mobiscore van 9,2/10! Het dakappartement zelf bevindt zich op de 6de verdieping (lift tot op de 5de verdieping). Via de inkom komen we tot in de lichtrijke woonkamer waar we aanpalend de keuken en het terras terug vinden. Vanop het terras is het genieten van een prachtig groen en weids uitzicht. Het appartement beschikt over 1 slaapkamer met aansluitend de badkamer (ligbad, toilet, wastafel). Praktisch is de private kelderberging en de garage die bij dit appartement horen!

Referentie EPC: 2158527

Ligging

Abdijbekestraat 8
Sint-Andries

Stedebouwkundig
  • vergunningNee
  • verkavelingsvergunningNee
  • voorkooprechtNee
  • dagvaardingNee
  • rechterlijke beslissingNee
  • overstromingsgebied Nee
  • erfgoed Nee
Contact

Dakisolatienorm: wat wijzigt er op 1 januari 2020?

24 - 06 - 2019

Vanaf 1 januari 2020 wordt het EPC-kengetal belangrijk want de woningcontroleur zal het gebrek ‘dakisolatie’ aankruisen wanneer er geen EPC is of wanneer het aanwezige EPC een bepaald minimaal kengetal vermeldt.

Zin en onzin van de mobiscore

16 - 06 - 2019

De Vlaamse overheid heeft onlangs een nieuwe tool gelanceerd: ‘jouw mobiscore’. Het geeft inzage in een reeks voorzieningen die in een gemeente te vinden zijn. De bereikbaarheid en de keuze van een woonplaats is en blijft echter subjectief, ongeacht de mobiscore.