Appartement te koop in Sint-Andries

Sint-Andries
Peter Benoitlaan 58
€ 249.000

Beschikbaar: Bij akte

Bewoonbare opp.: 127

Slaapkamers: 3

Verwarming: Aardgas

EPC: 339.00 KWh/m2


Virtueel bezoek

Zeer ruim en instapklaar appartement te Sint-Andries

U houdt van ruimte en van alle hedendaags comfort? Dan zit u hier aan het juiste adres. Dit appartement vinden we tussen de Gistelse Steenweg en de Bevrijdingslaan, kortom een ideale ligging. Zo vinden we het openbaar vervoer, centrum Brugge, de expressweg, scholen, groene zones en winkels allemaal dichtbij. Dit wordt ook zo bevestigd door de mobiscore van 9,1/10. Het hoekappartement zelf bevindt zich op de 3de verdieping (lift aanwezig). De inkomhal (met vestiaire en apart toilet) geeft ons toegang tot alle ruimtes, o.a. aan de lichtrijke en zeer ruime (>50m²) woonkamer met terras. Aanpalend vinden we de ingerichte keuken (voorzien van oven, vaatwas, kookplaat, dampkap, berging met aansl. wasmachine). Achteraan zijn er 3 volwaardige slaapkamers en een ingerichte badkamer (voorzien van wastafel met meubel en een ligbad met douchemogelijkheid). Ook de kelderberging die bij het appartement hoort is een praktisch pluspunt.

Referentie EPC: 541293

Ligging

Peter Benoitlaan 58
Sint-Andries

Stedebouwkundig
  • vergunningNee
  • verkavelingsvergunningNee
  • voorkooprechtNee
  • dagvaardingNee
  • rechterlijke beslissingNee
  • overstromingsgebied Nee
  • erfgoed Nee
Contact

Dakisolatienorm: wat wijzigt er op 1 januari 2020?

24 - 06 - 2019

Vanaf 1 januari 2020 wordt het EPC-kengetal belangrijk want de woningcontroleur zal het gebrek ‘dakisolatie’ aankruisen wanneer er geen EPC is of wanneer het aanwezige EPC een bepaald minimaal kengetal vermeldt.

Zin en onzin van de mobiscore

16 - 06 - 2019

De Vlaamse overheid heeft onlangs een nieuwe tool gelanceerd: ‘jouw mobiscore’. Het geeft inzage in een reeks voorzieningen die in een gemeente te vinden zijn. De bereikbaarheid en de keuze van een woonplaats is en blijft echter subjectief, ongeacht de mobiscore.