Woning te koop in Brugge

Brugge
Hoefijzerlaan 88
€ 250.000

Beschikbaar: In overleg

Grondopp.: 135

Bewoonbare opp.: 142

Slaapkamers: 3

Verwarming: Centrale verwarming, Aardgas

EPC: 443.00 KWh/m2

Zeer ruime rijwoning met tuin

Aan de ring van Brugge vinden we deze zeer aantrekkelijke rijwoning. Ze beschikt over troeven zoals, een goede locatie dichtbij de vesten, scholen, openbaar vervoer en de expressweg, vandaar ook de uitmuntende mobiscore van 9,4/10! Er is veel ruimte en licht, de tuin heeft dubbel terras en de woning is altijd goed onderhouden. De woning is als volgt ingedeeld: we komen binnen via de inkomhal die ons toegang geeft tot de zeer ruime woonkamer (30m²), aansluitend vinden we de volledig ingerichte keuken (voorzien van kookplaat, oven, koelkast, dampkap, dubbele gootsteen en volledig onderkelderd). Verder is er een apart gasten toilet en een tuin die beschikt over een buiten berging en dubbel terras. Op de eerste verdieping vinden we 2 slaapkamers (19m² - 10m²) en een ingerichte badkamer (voorzien van ligbad met douche, dubbele lavabo, toilet en aansluiting wasmachine). Op de 2de verdieping vinden we nog een kamer (10m²) (voorzien van lavabo met meubel) en een zeer ruime zolder (20m²).

Referentie EPC: 643535

Ligging

Hoefijzerlaan 88
Brugge

Stedebouwkundig
  • vergunningNee
  • verkavelingsvergunningNee
  • voorkooprechtNee
  • dagvaardingNee
  • rechterlijke beslissingNee
  • overstromingsgebied Nee
  • erfgoed Nee
Contact

Dakisolatienorm: wat wijzigt er op 1 januari 2020?

24 - 06 - 2019

Vanaf 1 januari 2020 wordt het EPC-kengetal belangrijk want de woningcontroleur zal het gebrek ‘dakisolatie’ aankruisen wanneer er geen EPC is of wanneer het aanwezige EPC een bepaald minimaal kengetal vermeldt.

Zin en onzin van de mobiscore

16 - 06 - 2019

De Vlaamse overheid heeft onlangs een nieuwe tool gelanceerd: ‘jouw mobiscore’. Het geeft inzage in een reeks voorzieningen die in een gemeente te vinden zijn. De bereikbaarheid en de keuze van een woonplaats is en blijft echter subjectief, ongeacht de mobiscore.