Woning te koop in Sint-Andries

Sint-Andries
Hertogenstraat 72
€ 199.900

Beschikbaar: In overleg

Bewoonbare opp.: 104

Slaapkamers: 3

Verwarming:

EPC: 549.00 KWh/m2

Te renoveren rijwoning te Sint-Andries

Deze rijwoning vinden we terug tussen de Gistelse- en Torhoutse Steenweg. Kortom, een top ligging, we vinden er scholen, de expresweg, groene zones, winkels, centrum Brugge, ... allen in de nabije omgeving. De woning dient gerenoveerd te worden maar brengt heel veel potentieel met zich mee. Het geniet volgende indeling: inkom die ons toegang geeft tot de woonkamer, aanpalend vinden we de ruime leefkeuken, de badkamer, een wasplaats en apart toilet. Op de 1ste verdieping vinden we 2 slaapkamers. Op de zolderverdieping (toegankelijk met vaste trap) vinden we de 3de slaapkamer en een zolderkamer. Ook geniet de woning van een groot terras met een buitenberging en garage. De garage geeft uit op de achterliggende tuin.

Referentie EPC: 2146985

Ligging

Hertogenstraat 72
Sint-Andries

Stedebouwkundig
  • vergunningNee
  • verkavelingsvergunningNee
  • voorkooprechtNee
  • dagvaardingNee
  • rechterlijke beslissingNee
  • overstromingsgebied Nee
  • erfgoed Nee
Contact

Dakisolatienorm: wat wijzigt er op 1 januari 2020?

24 - 06 - 2019

Vanaf 1 januari 2020 wordt het EPC-kengetal belangrijk want de woningcontroleur zal het gebrek ‘dakisolatie’ aankruisen wanneer er geen EPC is of wanneer het aanwezige EPC een bepaald minimaal kengetal vermeldt.

Zin en onzin van de mobiscore

16 - 06 - 2019

De Vlaamse overheid heeft onlangs een nieuwe tool gelanceerd: ‘jouw mobiscore’. Het geeft inzage in een reeks voorzieningen die in een gemeente te vinden zijn. De bereikbaarheid en de keuze van een woonplaats is en blijft echter subjectief, ongeacht de mobiscore.