Appartement te koop in Sint-Andries

Sint-Andries
Magdalenastraat 47
€ 159.000

Beschikbaar: In overleg

Bewoonbare opp.: 88

Slaapkamers: 2

Verwarming: Aardgas

EPC: 274.00 KWh/m2


Virtueel bezoek

2 slaapkamer appartement op topligging

Dit ruime appartement vinden we net buiten centrum Brugge terug, meer specifiek aan de achterzijde station. Deze locatie zorgt ervoor dat zaken zoals scholen, groene zones, winkels en openbaar vervoer allen op wandelafstand terug vinden. Het appartement zelf vinden we terug op de 2de verdieping (geen lift aanwezig). Het is als volgt ingedeeld: inkom dewelke toegang geeft tot alle ruimtes, lichtrijke woonkamer met aanpalend terras, keuken voorzien van kastruimte, badkamer voorzien van ligbad en wastafel, aparte berging, apart toilet, 2 slaapkamers en een extra kamer als wasplaats / berging. Mooi meegenomen is de mogelijkheid tot het aankopen van een achterliggende garagebox voor de meerprijs van €17500. Extra pluspunten zijn zeker ook de lage syndickosten en de individuele tellers. Bekijk snel de virtuele tour van dit appartement op de website.

Referentie EPC: 154803

Ligging

Magdalenastraat 47
Sint-Andries

Stedebouwkundig
  • vergunningNee
  • verkavelingsvergunningNee
  • voorkooprechtNee
  • dagvaardingNee
  • rechterlijke beslissingNee
  • overstromingsgebied Nee
  • erfgoed Nee
Contact

Een fijne Kerst en een voorspoedig 2019 gewenst

17 - 12 - 2018

Het volledige team van Agence Van den Abeele wenst u prettige feestdagen en een boeiend, avontuurlijk en succesvol jaar 2019 toe. Ook volgend jaar zijn wij opnieuw "een huis voor uw thuis".

Tips tegen condensatie in de winter

04 - 12 - 2018

Tijdens de winter wil je het in huis liefst zo warm mogelijk maken. Tegenstrijdig met de koude temperaturen buiten kan je dan aan je ramen condensatie opmerken. Maar hoe hou je dat precies tegen? Wij geven je enkele tips mee.