Appartement te koop in Sint-Andries

Sint-Andries
Magdalenastraat 47
€ 159.000

Beschikbaar: In overleg

Bewoonbare opp.: 88.34

Slaapkamers: 2

Verwarming: Aardgas

EPC: 134.00 KWh/m2


Virtueel bezoek

Ruim appartement te Sint-Andries

Dit appartement vinden we net buiten centrum Brugge terug. Deze ligging zorgt ervoor dat we het station, scholen, groene zones en de expressweg allen dichtbij vinden. Kortom, een topligging. Het appartement zelf vinden we terug op de 1ste verdieping (geen lift aanwezig) en is als volgt ingedeeld: inkom - keuken (voorzien van kastruimte) - woonkamer met aanpalend terras - badkamer (voorzien van ligbad en wastafel) - berging - 2 ruime slaapkamers - apart toilet - extra kamer dienend als bureau / wastafel. Mooi meegenomen is de mogelijkheid tot het aankopen van een achterliggende garagebox voor de meerprijs van €17500. Ook zijn de lage syndickosten en individuele tellers grote pluspunten! Bekijk op de website alvast de virtuele tour van het appartement.

Referentie EPC: 2116399

Ligging

Magdalenastraat 47
Sint-Andries

Stedebouwkundig
  • vergunningNee
  • verkavelingsvergunningNee
  • voorkooprechtNee
  • dagvaardingNee
  • rechterlijke beslissingNee
  • overstromingsgebied Nee
  • erfgoed Nee
Contact

Een fijne Kerst en een voorspoedig 2019 gewenst

17 - 12 - 2018

Het volledige team van Agence Van den Abeele wenst u prettige feestdagen en een boeiend, avontuurlijk en succesvol jaar 2019 toe. Ook volgend jaar zijn wij opnieuw "een huis voor uw thuis".

Tips tegen condensatie in de winter

04 - 12 - 2018

Tijdens de winter wil je het in huis liefst zo warm mogelijk maken. Tegenstrijdig met de koude temperaturen buiten kan je dan aan je ramen condensatie opmerken. Maar hoe hou je dat precies tegen? Wij geven je enkele tips mee.