Gelijkvloers appartement te koop in Sint-Andries

Sint-Andries
Magdalenastraat 47
€ 149.000

Beschikbaar: In overleg

Bewoonbare opp.: 91.81

Slaapkamers: 2

Verwarming: Aardgas

EPC: 243.00 KWh/m2


Virtueel bezoek

Ruim gelijkvloers appartement te Sint-Andries

Net buiten de rand van Brugge vinden we dit ruime gelijkvloers appartement terug. Deze topligging zorgt ervoor dat we het treinstation, scholen, de expressweg, winkels en groene zones allen dichtbij vinden. Het appartement geniet van volgende indeling: inkom (met apart toilet en berging) die toegang geeft tot alle ruimtes, o.a. tot de ruime woonkamer. Er zijn 2 volwaardige slaapkamers. De badkamer is voorzien van een ligbad met wastafel. De keuken is voorzien van voldoende kastruimte. Ook geniet dit appartement van een privatieve stadskoer. Ook mooi meegenomen is de mogelijkheid tot het aankopen van een achterliggende garagebox (+€17500). Verdere extra pluspunten bij dit appartement zijn zeker de zeer lage syndic kosten - de individuele tellers - geen lift aanwezig. Kortom, misschien de ideale (opbrengst)eigendom voor u. Bekijk zeker onze virtuele tour op de website.

Referentie EPC: 2116403

Ligging

Magdalenastraat 47
Sint-Andries

Stedebouwkundig
  • vergunningNee
  • verkavelingsvergunningNee
  • voorkooprechtNee
  • dagvaardingNee
  • rechterlijke beslissingNee
  • overstromingsgebied Nee
  • erfgoed Nee
Contact

Een fijne Kerst en een voorspoedig 2019 gewenst

17 - 12 - 2018

Het volledige team van Agence Van den Abeele wenst u prettige feestdagen en een boeiend, avontuurlijk en succesvol jaar 2019 toe. Ook volgend jaar zijn wij opnieuw "een huis voor uw thuis".

Tips tegen condensatie in de winter

04 - 12 - 2018

Tijdens de winter wil je het in huis liefst zo warm mogelijk maken. Tegenstrijdig met de koude temperaturen buiten kan je dan aan je ramen condensatie opmerken. Maar hoe hou je dat precies tegen? Wij geven je enkele tips mee.