Appartement te koop in Sint-Andries

Sint-Andries
Magdalenastraat 47
€ 159.000

Beschikbaar: In overleg

Bewoonbare opp.: 88.34

Slaapkamers: 2

Verwarming:

EPC: 234.00 KWh/m2


Virtueel bezoek

Appartement net buiten Brugge - Opbrengsteigendom

Net buiten de rand van Brugge vinden we dit appartement terug. Deze topligging zorgt ervoor dat we het treinstation, scholen, de expressweg, winkels en groene zones allen dichtbij vinden. Het appartement bevindt zich op de 1ste verdieping links en wordt zeer goed onderhouden. Het is als volgt ingedeeld: inkom (met apart toilet en berging) die toegang geeft tot alle ruimtes, o.a. tot de lichtrijke woonkamer met aanpalend het terras van 4m². Het appartement geniet van 2 volwaardige slaapkamers + 1 extra kamer die perfect dient als bureauruimte en / of wasplaats. De badkamer is voorzien van een ligbad met wastafel. De keuken is voorzien van voldoende kastruimte. Mooi meegenomen is de mogelijkheid tot het aankopen van een achterliggende garagebox (+€17500). Extra pluspunten bij dit appartement zijn zeker de zeer lage syndic kosten - de individuele tellers - geen lift aanwezig. Kortom, misschien de ideale opbrengsteigendom voor u. Bekijk zeker onze virtuele tour op de website.

Referentie EPC: 2116396

Ligging

Magdalenastraat 47
Sint-Andries

Stedebouwkundig
  • vergunningNee
  • verkavelingsvergunningNee
  • voorkooprechtNee
  • dagvaardingNee
  • rechterlijke beslissingNee
  • overstromingsgebied Nee
  • erfgoed Nee
Contact

Een fijne Kerst en een voorspoedig 2019 gewenst

17 - 12 - 2018

Het volledige team van Agence Van den Abeele wenst u prettige feestdagen en een boeiend, avontuurlijk en succesvol jaar 2019 toe. Ook volgend jaar zijn wij opnieuw "een huis voor uw thuis".

Tips tegen condensatie in de winter

04 - 12 - 2018

Tijdens de winter wil je het in huis liefst zo warm mogelijk maken. Tegenstrijdig met de koude temperaturen buiten kan je dan aan je ramen condensatie opmerken. Maar hoe hou je dat precies tegen? Wij geven je enkele tips mee.