Gelijkvloers appartement te koop in Sint-Andries

Sint-Andries
Magdalenastraat 47
€ 135.000

Beschikbaar: In overleg

Bewoonbare opp.: 65

Slaapkamers: 1

Verwarming: Aardgas

EPC: 434.00 KWh/m2


Virtueel bezoek

Gelijkvloers appartement à de rand van Brugge

Dit gelijkvloers appartement geniet van een uitermate gunstige ligging. Zo vinden we het station, stadscentrum, scholen, groene zones en de expressweg allen dichtbij. Via de inkom krijgen we toegang tot alle ruimtes, o.a. tot de lichtrijke woonkamer. De badkamer werd volledig vernieuwd en geniet van een wastafel met meubel en een ligbad met douchemogelijkheid. Verder vinden 1 ruime slaapkamer, een praktische berging met aansluiting voor de wasmachine, een apart gasten toilet en de keuken, dewelke voorzien is van kastruimte. Aanpalend aan de keuken vinden we een privatief stadskoertje. Ook de mogelijkheid tot het aankopen van een achterliggende garage (+€17500) is mooi meegenomen. Extra pluspunten: zeer lage syndic kosten - individuele tellers - geen lift aanwezig Bekijk snel de virtuele tour van dit appartement op de website.

Referentie EPC: 630880

Ligging

Magdalenastraat 47
Sint-Andries

Stedebouwkundig
  • vergunningNee
  • verkavelingsvergunningNee
  • voorkooprechtNee
  • dagvaardingNee
  • rechterlijke beslissingNee
  • overstromingsgebied Nee
  • erfgoed Nee
Contact

Een fijne Kerst en een voorspoedig 2019 gewenst

17 - 12 - 2018

Het volledige team van Agence Van den Abeele wenst u prettige feestdagen en een boeiend, avontuurlijk en succesvol jaar 2019 toe. Ook volgend jaar zijn wij opnieuw "een huis voor uw thuis".

Tips tegen condensatie in de winter

04 - 12 - 2018

Tijdens de winter wil je het in huis liefst zo warm mogelijk maken. Tegenstrijdig met de koude temperaturen buiten kan je dan aan je ramen condensatie opmerken. Maar hoe hou je dat precies tegen? Wij geven je enkele tips mee.