Appartement te koop in Sint-Andries

Sint-Andries
Magdalenastraat 22
€ 179.900

Beschikbaar: Bij akte

Bewoonbare opp.: 81

Slaapkamers: 1

Verwarming: Elektriciteit

EPC: 569.00 KWh/m2


Virtueel bezoek

Instapklaar GLVL appartement INCL. met garagebox

Dit gelijkvloers appartement met uitermate gunstige ligging is volledig instapklaar. Het station, stadscentrum, scholen, groene zones en de expressweg vinden we allen dichtbij. Via de inkomhal (met apart toilet) en krijgen we toegang tot alle ruimtes. O.a. tot de ruime woonkamer met open en ingerichte keuken (oven, kookplaat, dampkap en koelkast). De badkamer werd vernieuwd en geniet van een ligbad met douchemog, dubbele wastafel met meubel en aansl. wasmachine. Er is 1 ruime slaapkamer. Aangenaam pluspunt is het privatieve terras, alsook het gebruik van de gemeenschappelijke tuin. Achteraan is het appartement volledig voorzien van automatische rolluiken. Praktisch is de ruime berging aanpalend aan het appartement. Verder geniet je ook van een private ruime kelderberging en van de gem. fietsenberging. De private garagebox is een praktisch pluspunt! Vraag uw bezoekmoment aan en laat u overtuigen.

Referentie EPC: 1238849

Ligging

Magdalenastraat 22
Sint-Andries

Stedebouwkundig
  • vergunningNee
  • verkavelingsvergunningNee
  • voorkooprechtNee
  • dagvaardingNee
  • rechterlijke beslissingNee
  • overstromingsgebied Nee
  • erfgoed Nee
Contact

Mag je iemand meenemen naar de algemene vergadering van mede-eigenaars?

25 - 02 - 2019

In tegenstelling tot vroeger mag je volgens de nieuwe appartementswet van 1 januari 2019 je laten bijstaan door één persoon.

Wijziging in de verplichting van rookmelders sinds 2019

15 - 02 - 2019

De spelregels rond rookmelders zijn sinds 1 januari 2019 weer iets strenger geworden in Vlaanderen. Waar en wanneer zijn ze nu precies verplicht?