Appartement te koop in Sint-Andries

Sint-Andries
Magdalenastraat 22
€ 187.000

Beschikbaar: Bij akte

Bewoonbare opp.: 81

Slaapkamers: 1

Verwarming: Elektriciteit

EPC: 569.00 KWh/m2


Virtueel bezoek

Instapklaar GLVL appartement INCL. met garagebox

Dit gelijkvloers appartement met uitermate gunstige ligging is volledig instapklaar. Het station, stadscentrum, scholen, groene zones en de expressweg vinden we allen dichtbij. Via de inkomhal (met apart toilet) en krijgen we toegang tot alle ruimtes. O.a. tot de ruime woonkamer met open en ingerichte keuken (oven, kookplaat, dampkap en koelkast). De badkamer werd vernieuwd en geniet van een ligbad met douchemog, dubbele wastafel met meubel en aansl. wasmachine. Er is 1 ruime slaapkamer. Aangenaam pluspunt is het privatieve terras, alsook het gebruik van de gemeenschappelijke tuin. Achteraan is het appartement volledig voorzien van automatische rolluiken. Praktisch is de ruime berging aanpalend aan het appartement. Verder geniet je ook van een private ruime kelderberging en van de gem. fietsenberging. De private garagebox is een praktisch pluspunt! Vraag uw bezoekmoment aan en laat u overtuigen.

Referentie EPC: 1238849

Ligging

Magdalenastraat 22
Sint-Andries

Stedebouwkundig
  • vergunningNee
  • verkavelingsvergunningNee
  • voorkooprechtNee
  • dagvaardingNee
  • rechterlijke beslissingNee
  • overstromingsgebied Nee
  • erfgoed Nee
Contact

Een fijne Kerst en een voorspoedig 2019 gewenst

17 - 12 - 2018

Het volledige team van Agence Van den Abeele wenst u prettige feestdagen en een boeiend, avontuurlijk en succesvol jaar 2019 toe. Ook volgend jaar zijn wij opnieuw "een huis voor uw thuis".

Tips tegen condensatie in de winter

04 - 12 - 2018

Tijdens de winter wil je het in huis liefst zo warm mogelijk maken. Tegenstrijdig met de koude temperaturen buiten kan je dan aan je ramen condensatie opmerken. Maar hoe hou je dat precies tegen? Wij geven je enkele tips mee.