Woning te koop in Brugge

Brugge
Klokstraat 3
€ 299.500

Beschikbaar: In overleg

Bewoonbare opp.: 159

Slaapkamers: 3

EPC: 476.00 KWh/m2

Ruime woning in centrum Brugge met 3 garages

Op wandelafstand van het recent opgewaardeerde Zand vinden we deze ruime woning terug. Deze locatie zorgt ervoor dat u alle zaken zoals: de groene vesten, winkels, culturele hotspots, scholen, openbaar vervoer,... binnen handbereik hebt. Wenst u daarbovenop het comfort van en ruime en lichtovergoten woning in de Brugse binnenstad? Dan bent u hier aan het juiste adres. De ruime woonkamer vinden we terug op de 1ste verdieping. Van hieruit is het genieten van het uitzicht op de Kapucijnenkerk. Aanpalend aan de woonkamer vinden we lichtrijke leefkeuken. Verder vinden we op de 1ste verdieping nog een apart toilet en een berging met een aansluiting voor de wasmachine. De 2de verdieping geniet van 3 slaapkamers (17m² - 13m² - 9.5m²) en de ingerichte badkamer (voorzien van bad met douchemogelijkheid - wastafel en toilet). Op de gelijkvloers verdieping vinden we de inkom met praktische berging. Mooi meegenomen zijn ook de 3 inpandige garageboxen die bij deze woning horen, meer dan praktisch in Brugge centrum!

Referentie EPC: 1221947

Ligging

Klokstraat 3
Brugge

Stedebouwkundig
  • vergunningNee
  • verkavelingsvergunningNee
  • voorkooprechtNee
  • dagvaardingNee
  • rechterlijke beslissingNee
  • overstromingsgebied Nee
  • erfgoed Nee
Contact

Mag je iemand meenemen naar de algemene vergadering van mede-eigenaars?

25 - 02 - 2019

In tegenstelling tot vroeger mag je volgens de nieuwe appartementswet van 1 januari 2019 je laten bijstaan door één persoon.

Wijziging in de verplichting van rookmelders sinds 2019

15 - 02 - 2019

De spelregels rond rookmelders zijn sinds 1 januari 2019 weer iets strenger geworden in Vlaanderen. Waar en wanneer zijn ze nu precies verplicht?