Woning te koop in Brugge

Brugge
Klokstraat 3
€ 327.000

Beschikbaar: In overleg

Bewoonbare opp.: 159

Slaapkamers: 3

EPC: 476.00 KWh/m2

Ruime woning in centrum Brugge met 3 garages

Op wandelafstand van het recent opgewaardeerde Zand vinden we deze ruime woning terug. Deze locatie zorgt ervoor dat u alle zaken zoals: de groene vesten, winkels, culturele hotspots, scholen, openbaar vervoer,... binnen handbereik hebt. Wenst u daarbovenop het comfort van en ruime en lichtovergoten woning in de Brugse binnenstad? Dan bent u hier aan het juiste adres. De ruime woonkamer vinden we terug op de 1ste verdieping. Van hieruit is het genieten van het uitzicht op de Kapucijnenkerk. Aanpalend aan de woonkamer vinden we lichtrijke leefkeuken. Verder vinden we op de 1ste verdieping nog een apart toilet en een berging met een aansluiting voor de wasmachine. De 2de verdieping geniet van 3 slaapkamers (17m² - 13m² - 9.5m²) en de ingerichte badkamer (voorzien van bad met douchemogelijkheid - wastafel en toilet). Op de gelijkvloers verdieping vinden we de inkom met praktische berging. Mooi meegenomen zijn ook de 3 inpandige garageboxen die bij deze woning horen, meer dan praktisch in Brugge centrum!

Referentie EPC: 1221947

Ligging

Klokstraat 3
Brugge

Stedebouwkundig
  • vergunningNee
  • verkavelingsvergunningNee
  • voorkooprechtNee
  • dagvaardingNee
  • rechterlijke beslissingNee
  • overstromingsgebied Nee
  • erfgoed Nee
Contact

Een fijne Kerst en een voorspoedig 2019 gewenst

17 - 12 - 2018

Het volledige team van Agence Van den Abeele wenst u prettige feestdagen en een boeiend, avontuurlijk en succesvol jaar 2019 toe. Ook volgend jaar zijn wij opnieuw "een huis voor uw thuis".

Tips tegen condensatie in de winter

04 - 12 - 2018

Tijdens de winter wil je het in huis liefst zo warm mogelijk maken. Tegenstrijdig met de koude temperaturen buiten kan je dan aan je ramen condensatie opmerken. Maar hoe hou je dat precies tegen? Wij geven je enkele tips mee.