Woning te koop in Brugge

Brugge
Kastanjeboomstraat 11
€ 499.000

Beschikbaar: Bij akte

Bewoonbare opp.: 155.44

Slaapkamers: 2

Verwarming: Aardgas

EPC: 296.00 KWh/m2


Virtueel bezoek

Indrukwekkende woning bij Groeninge

Deze uiterst charmevolle woning vinden we terug op een unieke ligging in het historisch kloppend hart van Brugge, namelijk het Onze-Lieve-Vrouwe-Kwartier. De inkomhal biedt toegang tot de impressionante leefruimte met o.a. de landelijke open keuken voorzien van alle mogelijke toestellen en technieken. De bijhorende intieme eet/zithoek uitkijkende op het stadskoertje maakt het plaatje af. De eerste verdieping benoemen we als woonkamer met aansluitend een polyvalente ruimte. Nu is deze ingericht als bureel, maar kan ook perfect dienen als extra slaapkamer of hobbykamer. De tweede verdieping is voorzien van een ruime slaapkamer met aanpalend de praktisch ingerichte dressing. Ook de impressionante badkamer is wederom voorzien van uitmuntende materialen en alle comfort. De derde verdieping omvat een 2de gezellige slaapkamer die ook toegang geeft tot een dakterrasje. Bezoek snel deze woning en ervaar zelf de charme!

Referentie EPC: 1950374

Ligging

Kastanjeboomstraat 11
Brugge

Stedebouwkundig
  • vergunningNee
  • verkavelingsvergunningNee
  • voorkooprechtNee
  • dagvaardingNee
  • rechterlijke beslissingNee
  • overstromingsgebied Nee
  • erfgoed Nee
Contact

Wie moet de gemeenschappelijke kosten tussen verhuurder en huurder opsplitsen?

02 - 11 - 2018

Principieel moeten de verdeling van de gemeenschappelijke kosten gebeuren door de verhuurder, tenzij de syndicus ook optreedt als zijn rentmeester voor de verhuurder.

Het nieuwe huurdecreet vanaf 1 januari 2019

16 - 10 - 2018

Onlangs werd het nieuwe Vlaamse Woninghuurdecreet goedgekeurd. Het zal toepassing zijn op alle huurovereenkomsten die vanaf 1 januari 2019 worden ondertekend.