Woning te koop in Brugge

Brugge
Kastanjeboomstraat 11
€ 499.000

Beschikbaar: Bij akte

Bewoonbare opp.: 155.44

Slaapkamers: 2

Verwarming: Aardgas

EPC: 296.00 KWh/m2


Virtueel bezoek

Indrukwekkende woning bij Groeninge

Deze uiterst charmevolle woning vinden we terug op een unieke ligging in het historisch kloppend hart van Brugge, namelijk het Onze-Lieve-Vrouwe-Kwartier. De inkomhal biedt toegang tot de impressionante leefruimte met o.a. de landelijke open keuken voorzien van alle mogelijke toestellen en technieken. De bijhorende intieme eet/zithoek uitkijkende op het stadskoertje maakt het plaatje af. De eerste verdieping benoemen we als woonkamer met aansluitend een polyvalente ruimte. Nu is deze ingericht als bureel, maar kan ook perfect dienen als extra slaapkamer of hobbykamer. De tweede verdieping is voorzien van een ruime slaapkamer met aanpalend de praktisch ingerichte dressing. Ook de impressionante badkamer is wederom voorzien van uitmuntende materialen en alle comfort. De derde verdieping omvat een 2de gezellige slaapkamer die ook toegang geeft tot een dakterrasje. Bezoek snel deze woning en ervaar zelf de charme!

Referentie EPC: 1950374

Ligging

Kastanjeboomstraat 11
Brugge

Stedebouwkundig
  • vergunningNee
  • verkavelingsvergunningNee
  • voorkooprechtNee
  • dagvaardingNee
  • rechterlijke beslissingNee
  • overstromingsgebied Nee
  • erfgoed Nee
Contact

Een fijne Kerst en een voorspoedig 2019 gewenst

17 - 12 - 2018

Het volledige team van Agence Van den Abeele wenst u prettige feestdagen en een boeiend, avontuurlijk en succesvol jaar 2019 toe. Ook volgend jaar zijn wij opnieuw "een huis voor uw thuis".

Tips tegen condensatie in de winter

04 - 12 - 2018

Tijdens de winter wil je het in huis liefst zo warm mogelijk maken. Tegenstrijdig met de koude temperaturen buiten kan je dan aan je ramen condensatie opmerken. Maar hoe hou je dat precies tegen? Wij geven je enkele tips mee.