Appartement te koop in Assebroek

Assebroek
Baron Ruzettelaan 78
€ 145.000

Beschikbaar: Bij akte

Bewoonbare opp.: 90

Slaapkamers: 2

EPC: 341.00 KWh/m2

Gunstig gelegen 2-slaapkamer appartement met garage

Houdt u van de voordelen van een centrale ligging zodat u alles dichtbij vindt? Dan is dit appartement beslist iets voor u. We vinden het op de 7de verdieping (lift aanwezig) en het biedt u een uniek uitzicht over Brugge. Het station, Brugge centrum, openbaar vervoer, de wandel- en fietspaden langs het kanaal Gent-Brugge, winkels,... vinden we allen op wandelafstand. In het appartement komen we binnen via de ruime inkomhal die ons toegang geeft tot alle ruimtes. Zo vinden we er de woonkamer van 30m², een keuken met terras, 2 slaapkamers (15m² & 12m²), een badkamer (ligbad/douche - wastafel - aansl. wasmachine), een berging en apart gasten toilet. Hierboven op komt het gebruik van een privatieve kelderberging alsook het gebruik van de gemeenschappelijke fietsenberging. De gesloten garagebox die zich achteraan deze residentie bevindt is verplicht aan te kopen en dit voor de prijs van €15.000.

Referentie EPC: 913763

Ligging

Baron Ruzettelaan 78
Assebroek

Stedebouwkundig
  • vergunningNee
  • verkavelingsvergunningNee
  • voorkooprechtNee
  • dagvaardingNee
  • rechterlijke beslissingNee
  • overstromingsgebied Nee
  • erfgoed Nee
Contact

Een fijne Kerst en een voorspoedig 2019 gewenst

17 - 12 - 2018

Het volledige team van Agence Van den Abeele wenst u prettige feestdagen en een boeiend, avontuurlijk en succesvol jaar 2019 toe. Ook volgend jaar zijn wij opnieuw "een huis voor uw thuis".

Tips tegen condensatie in de winter

04 - 12 - 2018

Tijdens de winter wil je het in huis liefst zo warm mogelijk maken. Tegenstrijdig met de koude temperaturen buiten kan je dan aan je ramen condensatie opmerken. Maar hoe hou je dat precies tegen? Wij geven je enkele tips mee.