Appartement te koop in Assebroek

Assebroek
Baron Ruzettelaan 78
€ 145.000

Beschikbaar: Bij akte

Bewoonbare opp.: 90

Slaapkamers: 2

EPC: 341.00 KWh/m2

Gunstig gelegen 2-slaapkamer appartement met garage

Houdt u van de voordelen van een centrale ligging zodat u alles dichtbij vindt? Dan is dit appartement beslist iets voor u. We vinden het op de 7de verdieping (lift aanwezig) en het biedt u een uniek uitzicht over Brugge. Het station, Brugge centrum, openbaar vervoer, de wandel- en fietspaden langs het kanaal Gent-Brugge, winkels,... vinden we allen op wandelafstand. In het appartement komen we binnen via de ruime inkomhal die ons toegang geeft tot alle ruimtes. Zo vinden we er de woonkamer van 30m², een keuken met terras, 2 slaapkamers (15m² & 12m²), een badkamer (ligbad/douche - wastafel - aansl. wasmachine), een berging en apart gasten toilet. Hierboven op komt het gebruik van een privatieve kelderberging alsook het gebruik van de gemeenschappelijke fietsenberging. De gesloten garagebox die zich achteraan deze residentie bevindt is verplicht aan te kopen en dit voor de prijs van €15.000.

Referentie EPC: 913763

Ligging

Baron Ruzettelaan 78
Assebroek

Stedebouwkundig
  • vergunningNee
  • verkavelingsvergunningNee
  • voorkooprechtNee
  • dagvaardingNee
  • rechterlijke beslissingNee
  • overstromingsgebied Nee
  • erfgoed Nee
Contact

Mag je iemand meenemen naar de algemene vergadering van mede-eigenaars?

25 - 02 - 2019

In tegenstelling tot vroeger mag je volgens de nieuwe appartementswet van 1 januari 2019 je laten bijstaan door één persoon.

Wijziging in de verplichting van rookmelders sinds 2019

15 - 02 - 2019

De spelregels rond rookmelders zijn sinds 1 januari 2019 weer iets strenger geworden in Vlaanderen. Waar en wanneer zijn ze nu precies verplicht?