Woning te huur in Brugge

Brugge
Moerstraat 45
€ 800 / maand

Beschikbaar: 01/11/2020

Slaapkamers: 3

Verwarming: Aardgas

EPC: 305.00 KWh/m2


Virtueel bezoek

Klassevolle woning in centrum Brugge

Houdt u van klasse, comfort en ruimte? Dan bent u hier aan het juiste adres. Deze woning vinden we terug in hartje Brugge, dit in een rustige straat. De woning geeft ons via de inkom toegang tot onder andere de lichtrijke woonkamer met charmante open haard. De aanpalende open keuken (voorzien van kookplaat, dampkap en aansl. vaatwas) geeft op zijn beurt uit op de leefveranda dewelke uitkijkt op de mooie aangelegde groene stadskoer. Via de trap komen we op de 1ste verdieping, daar vinden we de 1ste en tegelijk de grootste slaapkamer (21m²) met ensuite badkamer (voorzien van wastafel met meubel en ligbad). Op de 2de verdieping vinden we de resterende 2 slaapkamers (elk 10m²) en een douchekamer. Per bouwlaag is er een apart toilet voorzien. Graag geven we mee dat de woning ook over een zolder en kelder beschikt. Praktisch pluspunt is de mogelijkheid om een achterliggende garagebox (met automatische poort) bij te huren à €75/maand. Laat deze kans niet liggen.

Referentie EPC: 2056972

Ligging

Moerstraat 45
Brugge

Stedebouwkundig
  • vergunningNee
  • verkavelingsvergunningNee
  • voorkooprechtNee
  • dagvaardingNee
  • rechterlijke beslissingNee
  • overstromingsgebied Nee
  • erfgoed Nee
Contact

Jaarlijks verlof

08 - 07 - 2020

Het volledige team van Agence Van den Abeele is met jaarlijks verlof vanaf maandag 13 juli tot en met vrijdag 24 juli 2020. Vanaf maandag 27 juli 2020 staat wij weer volledig ter uwer beschikking.

Onderhoud en kleine herstellingen bij het huren

03 - 07 - 2020

Principieel zijn alle herstellingen ten laste van de verhuurder, behalve kleine herstellingen door gewoon gebruik, verkeerd gebruik of slecht onderhoud door de huurder.