Appartement te huur in Damme

Damme
Slekstraat 10
€ 650 / maand

Beschikbaar: Onmiddellijk

Slaapkamers: 2

Verwarming: Aardgas

EPC: 254.00 KWh/m2

Instapklaar 2 slaapkamer appartement in centrum Damme

In een rustige straat in centrum Damme vinden we dit instapklare appartement terug. Via de trap komen we op de 1ste verdieping. We komen binnen in het appartement en merken onmiddellijk de nieuw geïnstalleerde open keuken op. Deze is voorzien van een kookplaat, oven, dampkap, koelkast en vaatwas, ook vinden we er aanpalend een kleine berging. De woonkamer is lichtrijk en kijkt aan de ene kant uit op de toren van de gekende Onze-Lieve-Vrouwe kerk en ook op het stadshuis, aan de andere kant is het genieten van zicht op de Damse Vaart. Verder vinden we in het appartement 2 slaapkamers (10m² en 11m²), een apart toilet en een ingerichte badkamer (voorzien van ligbad met douchemogelijkheid, dubbele wastafel en aansluiting voor wasmachine en droogkast. Bij het appartement hoort de onderliggende garage. Kortom, alle comfort dat u wensen kan in hartje Damme, laat deze kans niet liggen.

Referentie EPC: 1982889

Ligging

Slekstraat 10
Damme

Stedebouwkundig
  • vergunningNee
  • verkavelingsvergunningNee
  • voorkooprechtNee
  • dagvaardingNee
  • rechterlijke beslissingNee
  • overstromingsgebied Nee
  • erfgoed Nee
Contact

Algemene vergaderingen worden niet uitgesteld tot 2021

16 - 06 - 2020

Door de Coronacrisis werd er de afgelopen maanden gezocht naar een werkbare oplossing inzake het organiseren van algemene vergaderingen. Ondertussen heeft het kabinet Geens een duidelijk antwoord gegeven.

De voordelen van vastgoed verhuren met een rentmeester

08 - 06 - 2020

De rentmeester staat niet alleen in voor de verhuring, maar voert daarnaast neemt de rentmeester een groot deel van het werk van u als eigenaar over.