Studio te huur in Brugge

Brugge
Moerstraat 25
€ 550 / maand

Beschikbaar: Onmiddellijk

Voorschot

Verwarming: Centrale verwarming, Aardgas

EPC: 184.00 KWh/m2

Instapklare GLVL studio in hartje Brugge met autostandplaats

Deze instapklare studio vinden we terug in het hartje van Brugge. Deze locatie zorgt ervoor dat zaken zoals de winkelstraten, parken, openbaar vervoer, ... zich allen op wandelafstand bevinden. De studio bevindt zich op de 1ste verdieping en geniet van volgende indeling: inkom met ingemaakte kasten, woon- en slaapruimte in 1, ingerichte keuken (kookplaat, oven, dampkap, vaatwas en koelkast), ingerichte badkamer (wastafel, ligbad met douchemogelijkheid), apart toilet, berging, kelderberging. Groot pluspunt bij deze studio is de bijhorende inwendige autostandplaats! Kosten: €40 prov. alg. onk. + water

Referentie EPC: 2253604

Ligging

Moerstraat 25
Brugge

Stedebouwkundig
  • vergunningNee
  • verkavelingsvergunningNee
  • voorkooprechtNee
  • dagvaardingNee
  • rechterlijke beslissingNee
  • overstromingsgebied Nee
  • erfgoed Nee
Contact

Verloop plaatsbezoeken tijdens COVID-19 maatregelen

11 - 05 - 2020

De bezoeken kunnen opnieuw plaatsvinden!
De huidige maatregelen verplichten wel dat de hiernavolgende maatregelen strikt nageleefd dienen te worden bij een bezichtiging.

Bij vragen, neem vooraf contact op met ons kantoor.

Veiligheidsvoorschriften bij algemene vergaderingen

11 - 05 - 2020

De organisatie van Algemene Vergaderingen is in het COVID-19 tijdperk is zeker geen evidentie gezien de nood aan social distancing en het vermijden van fysiek contact en beperking in mixen van de bevolkingsgroepen. Net daarom zijn er strikte veiligheidsvoorschriften vereist teneinde de veiligheid van de mede-eigenaars en de medewerkers van het kantoor te garanderen.