Appartement te huur in Brugge

Brugge
Langestraat 23
€ 630 / maand

Beschikbaar: Onmiddellijk

Voorschot

Slaapkamers: 2

Verwarming: Elektriciteit

EPC: 244.00 KWh/m2


Virtueel bezoek

2 slaapkamer appartement in hartje Brugge

In hartje Brugge vinden we dit appartement op de 2de verdieping terug. Deze locatie zorgt ervoor dat u alle zaken zoals buurtwinkels, scholen, de winkelstraten, parken, ... allen op wandelafstand terug vindt. De residentie is voorzien van een lift. Het appartement geniet van volgende indeling: de ruime inkom geeft ons toegang tot alle ruimtes. o.a. tot de lichtrijke woonkamer met balkon. Aanpalend vinden we de ingerichte keuken (voorzien van kookplaat, dampkap, oven, magnetron, vaatwas) met berging (aansl. wasmachine). Verder geniet het appartement van 2 slaapkamers, een apart toilet en een ingerichte badkamer (voorzien van wastafel met meubel en ligbad). Ook hoort bij het appartement een praktische berging op de gelijkvloerse verdieping. Optioneel is het ook mogelijk om een overdekte autostandplaats bij te huren à €50 per maand. Kosten: €50 prov. alg. onk.

Referentie EPC: 1296274

Ligging

Langestraat 23
Brugge

Stedebouwkundig
  • vergunningNee
  • verkavelingsvergunningNee
  • voorkooprechtNee
  • dagvaardingNee
  • rechterlijke beslissingNee
  • overstromingsgebied Nee
  • erfgoed Nee
Contact

Verloop plaatsbezoeken tijdens COVID-19 maatregelen

11 - 05 - 2020

De bezoeken kunnen opnieuw plaatsvinden!
De huidige maatregelen verplichten wel dat de hiernavolgende maatregelen strikt nageleefd dienen te worden bij een bezichtiging.

Bij vragen, neem vooraf contact op met ons kantoor.

Veiligheidsvoorschriften bij algemene vergaderingen

11 - 05 - 2020

De organisatie van Algemene Vergaderingen is in het COVID-19 tijdperk is zeker geen evidentie gezien de nood aan social distancing en het vermijden van fysiek contact en beperking in mixen van de bevolkingsgroepen. Net daarom zijn er strikte veiligheidsvoorschriften vereist teneinde de veiligheid van de mede-eigenaars en de medewerkers van het kantoor te garanderen.