Duplex te huur in Sint-Kruis

Sint-Kruis
Maalse Steenweg 133
€ 599 / maand

Beschikbaar: Onmiddellijk

Forfait

Slaapkamers: 2

Verwarming: Aardgas

EPC: 274.00 KWh/m2

Triplex-appartement te Sint-Kruis

Dit appartement bevindt zich in het uitgestrekt gebied van de Maalse Steenweg, waar we vele winkels, een tweetal grote scholen, een sportcentrum en talrijke groene zones vinden, kortom alles wat u nodig heeft vindt u binnen handbereik. Het appartement is als volgt ingedeeld: Glvl: inkom met doorgang naar de wasplaats (aansl. wasmachine) en tuin met terras 1° verdiep: Ruime en ingerichte keuken (voorzien van dampkap, koelkast, diepvries, kookplaat) - apart toilet - woonkamer - terrasje 2° verdiep: 2 slaapkamers (10 & 22 m²) - ingerichte badkamer (wastafel met meubel en douchecel) - apart toilet Kosten: €70 forf. CV jaarlijks geïndexeerd.

Referentie EPC: 687002

Ligging

Maalse Steenweg 133
Sint-Kruis

Stedebouwkundig
  • vergunningNee
  • verkavelingsvergunningNee
  • voorkooprechtNee
  • dagvaardingNee
  • rechterlijke beslissingNee
  • overstromingsgebied Nee
  • erfgoed Nee
Contact

Verloop plaatsbezoeken tijdens COVID-19 maatregelen

11 - 05 - 2020

De bezoeken kunnen opnieuw plaatsvinden!
De huidige maatregelen verplichten wel dat de hiernavolgende maatregelen strikt nageleefd dienen te worden bij een bezichtiging.

Bij vragen, neem vooraf contact op met ons kantoor.

Veiligheidsvoorschriften bij algemene vergaderingen

11 - 05 - 2020

De organisatie van Algemene Vergaderingen is in het COVID-19 tijdperk is zeker geen evidentie gezien de nood aan social distancing en het vermijden van fysiek contact en beperking in mixen van de bevolkingsgroepen. Net daarom zijn er strikte veiligheidsvoorschriften vereist teneinde de veiligheid van de mede-eigenaars en de medewerkers van het kantoor te garanderen.