Studio te huur in Brugge

Brugge
Kuipersstraat 31
€ 595 / maand

Beschikbaar: Onmiddellijk

Slaapkamers: 1

Verwarming: Elektriciteit

EPC: 208.00 KWh/m2

Volledig vernieuwde & gemeubelde duplex studio

In het bruisende hart van Brugge vinden we deze volledig vernieuwde en gemeubelde duplex studio terug. De studio is gelegen op de 1ste verdieping en aan de achterzijde van het gebouw, wat er voor zorgt dat de rust er primeert. In de leefruimte vinden we de ingerichte salon terug, de open keuken die voorzien is van toestellen als, koelkast, dampkap keramische kookplaat en oven. Ook is er nog een apart gasten toilet aanwezig. Op de 1ste verdieping vinden we de ingerichte slaapkamer en de badkamer (voorzien van een douchecel, wastafel, wasmachine en toilet). Kortom, een buitenkans!

Referentie EPC: 1912603

Ligging

Kuipersstraat 31
Brugge

Stedebouwkundig
  • vergunningNee
  • verkavelingsvergunningNee
  • voorkooprechtNee
  • dagvaardingNee
  • rechterlijke beslissingNee
  • overstromingsgebied Nee
  • erfgoed Nee
Contact

Verloop plaatsbezoeken tijdens COVID-19 maatregelen

11 - 05 - 2020

De bezoeken kunnen opnieuw plaatsvinden!
De huidige maatregelen verplichten wel dat de hiernavolgende maatregelen strikt nageleefd dienen te worden bij een bezichtiging.

Bij vragen, neem vooraf contact op met ons kantoor.

Veiligheidsvoorschriften bij algemene vergaderingen

11 - 05 - 2020

De organisatie van Algemene Vergaderingen is in het COVID-19 tijdperk is zeker geen evidentie gezien de nood aan social distancing en het vermijden van fysiek contact en beperking in mixen van de bevolkingsgroepen. Net daarom zijn er strikte veiligheidsvoorschriften vereist teneinde de veiligheid van de mede-eigenaars en de medewerkers van het kantoor te garanderen.