Appartement te huur in Brugge

Brugge
Buiten Boeverievest 3
€ 625 / maand

Beschikbaar: Onmiddellijk

Kosten: 35.00 euro/m

Forfait

Slaapkamers: 2

Verwarming: Aardgas

EPC: 425.00 KWh/m2


Virtueel bezoek

Volledig instapklaar appartement!

Dit appartement op de eerste verdieping heeft een prachtige ligging! Thans de rust, bevindt zich het stadscentrum op wandelafstand. Het appartement werd recent volledig onder handen genomen. Het gebouw is voorzien van een lift, dewelke de toegankelijkheid vergemakkelijkt. De inkom is voorzien van een gastentoilet en geeft ons toegang naar enkele ruimtes. De afgewerkte schouw in de woonkamer, zorgt voor de gezellige touch. Daarnaast is de keuken, volledig ingericht met toestellen (vaatwas, kookplaat, dampkap, combi-oven, aansl. wasmachine, koelkast). Er zijn 2 slaapkamers, waarvan 1 uitgeeft op het terrasje met mooi zicht op groen. Ook de badkamer is volledig ingericht met douchecabine, wastafel en spiegelkast. De kelder zorgt voor meer bergruimte. De fiets kan men stallen in de daarvoor voorziene ruimte. Recentelijk werden alle ramen volledig vernieuwd, dit is nog niet vervat in huidig EPC. Kosten: €35 forf. geïndexeerd Alg. Onk.

Referentie EPC: 1579711

Ligging

Buiten Boeverievest 3
Brugge

Stedebouwkundig
  • vergunningNee
  • verkavelingsvergunningNee
  • voorkooprechtNee
  • dagvaardingNee
  • rechterlijke beslissingNee
  • overstromingsgebied Nee
  • erfgoed Niet beschermd
Contact

Nieuw in 2020: de dubbelglasnorm

28 - 01 - 2020

De overheid wil ramen met enkel glas de wereld uit helpen. Vanaf 1 januari 2020 zal dubbelglas verplicht zijn in elke woning. Dat betekent dus ook dat huurwoningen onder deze nieuwe regelgeving vallen.

De inloopdouche nader bekeken

10 - 01 - 2020

Een inloopdouche is een waterbestendig douchegedeelte waar je eenvoudig kan inlopen. De inloopdouche wint de laatste jaren meer en meer aan populariteit.