Woning te huur in Brugge

Brugge
Sint-Jorisstraat 68
€ 760 / maand

Beschikbaar: Onmiddellijk

Slaapkamers: 2

Verwarming:

EPC: 218.00 KWh/m2

Gerenoveerde woning centrum Brugge

In centrum Brugge vinden we deze recent gerenoveerde woning terug. Deze lichtrijke woning is voorzien van een inkomhal met aansluitend een apart gastentoilet. De woonkamer (22m²) brengt u naar de open keuken. De keuken is voldoende ruim voor het plaatsen van een gezellige ontbijthoek en is uitgerust met volgende toestellen: koelkast, oven, dampkap en kookplaat. Aansluitend is er een afgesloten berging met aansluiting voor wasmachine. Achteraan de woning vindt u een gezellig stadskoertje waar u de verse buitenlucht kan opsnuiven. Via de trap komt u terecht op de bovenverdieping. Hier vindt u 2 ruime en lichtrijke slaapkamers terug ( 12m² en 13m²). De badkamer is uitgerust met een dubbele lavabo, ruime douchecel en toilet. In de woning is er een ruime zolder aanwezig, die altijd ten dienste kan doen voor extra opbergplaats.

Referentie EPC: 2024163

Ligging

Sint-Jorisstraat 68
Brugge

Stedebouwkundig
  • vergunningNee
  • verkavelingsvergunningNee
  • voorkooprechtNee
  • dagvaardingNee
  • rechterlijke beslissingNee
  • overstromingsgebied Nee
  • erfgoed Nee
Contact

Dit geluid kan je leven redden

07 - 11 - 2019

Rookmelders zijn vanaf 1 januari 2020 wettelijk verplicht in elke Vlaamse woning. Sinds 2013 was het in huurwoningen en nieuwbouwwoningen al verplicht om één rookmelder per verdieping te hebben. Nu wordt die verplichting uitgebreid naar àlle woningen in Vlaanderen.

De Vlaamse wetgever voert een verplicht asbestinventarisattest in

30 - 10 - 2019

De asbestinventaris  is een inventaris van de aanwezige asbesthoudende toepassingen in een gebouw of een werkzone. Voor elk materiaal of gebouwonderdeel waar asbest in zit, geeft de asbestinventaris advies om het asbest veilig te beheren of te verwijderen.