Woning te huur in Brugge

Brugge
Kwekersstraat 32
€ 695 / maand

Beschikbaar: Onmiddellijk

Slaapkamers: 3

Verwarming: Centrale verwarming, Aardgas

EPC: 272.00 KWh/m2


Virtueel bezoek

Gerenoveerde Brugse rijwoning

Deze mooie en recent gerenoveerde rijwoning vinden we terug in centrum Brugge. Parken, winkels, scholen, ... vinden we allemaal dichtbij. De woning bestaat uit een inkomhal met apart gasten toilet, de leefruimte is ruim en lichtrijk en voorzien van een nieuwe open keuken met alle nodige toestellen (dampkap, kookplaat, diepvries, koelkast, oven). Achteraan de woning vinden we een gezellig stadskoertje. Via de trap komen komen we op de eerste verdieping waar we de eerste slaapkamer en nieuw ingerichte badkamer vinden (voorzien van dubbele lavabo met meubel, douche en aansluiting wasmachine). Op de tweede verdieping vinden we nog een lichtrijke 2de slaapkamer en 3de kamer die kan dienen als slaapkamer of bureel. Kortom, een woning die veel te bieden heeft!

Referentie EPC: 1576528

Ligging

Kwekersstraat 32
Brugge

Stedebouwkundig
  • vergunningNee
  • verkavelingsvergunningNee
  • voorkooprechtNee
  • dagvaardingNee
  • rechterlijke beslissingNee
  • overstromingsgebied Nee
  • erfgoed Nee
Contact

Dakisolatienorm: wat wijzigt er op 1 januari 2020?

24 - 06 - 2019

Vanaf 1 januari 2020 wordt het EPC-kengetal belangrijk want de woningcontroleur zal het gebrek ‘dakisolatie’ aankruisen wanneer er geen EPC is of wanneer het aanwezige EPC een bepaald minimaal kengetal vermeldt.

Zin en onzin van de mobiscore

16 - 06 - 2019

De Vlaamse overheid heeft onlangs een nieuwe tool gelanceerd: ‘jouw mobiscore’. Het geeft inzage in een reeks voorzieningen die in een gemeente te vinden zijn. De bereikbaarheid en de keuze van een woonplaats is en blijft echter subjectief, ongeacht de mobiscore.