Appartement te huur in Brugge

Brugge
Violierstraat 37
€ 635 / maand

Beschikbaar: 01/09/2019

Slaapkamers: 2

Verwarming: Aardgas

EPC: 129.00 KWh/m2


Virtueel bezoek

Hedendaags Appartement binnen de ring van Brugge

Dit hedendaagse appartement vinden we dichtbij één van de mooiste plekjes van Brugge, namelijk bij de Magdalena Kerk en de groene omgeving van het Koningin Astridpark, ook de coupure met de kleine jachthaven is dichtbij. Het appartement werd recent volledig opgefrist en geniet nu van een hedendaagse stijl en alle comfort. Het biedt u o.a. een ruime woonkamer, een ingerichte keuken (voorzien van kookplaat - dampkap - koelkast - oven - vaatwas), 2 slaapkamers, een ingerichte badkamer (voorzien van wastafel met badkamermeubel, toilet en ligbad met douchemogelijkheid) en een berging met aansluiting voor de wasmachine. Even buiten zitten kunt u op het bijhorende aangename terras achteraan. Praktisch is ook de extra privatieve berging beneden die bij het appartement hoort. Kom snel dit appartement ontdekken!

Referentie EPC: 947709

Ligging

Violierstraat 37
Brugge

Stedebouwkundig
  • vergunningNee
  • verkavelingsvergunningNee
  • voorkooprechtNee
  • dagvaardingNee
  • rechterlijke beslissingNee
  • overstromingsgebied Nee
  • erfgoed Nee
Contact

Dakisolatienorm: wat wijzigt er op 1 januari 2020?

24 - 06 - 2019

Vanaf 1 januari 2020 wordt het EPC-kengetal belangrijk want de woningcontroleur zal het gebrek ‘dakisolatie’ aankruisen wanneer er geen EPC is of wanneer het aanwezige EPC een bepaald minimaal kengetal vermeldt.

Zin en onzin van de mobiscore

16 - 06 - 2019

De Vlaamse overheid heeft onlangs een nieuwe tool gelanceerd: ‘jouw mobiscore’. Het geeft inzage in een reeks voorzieningen die in een gemeente te vinden zijn. De bereikbaarheid en de keuze van een woonplaats is en blijft echter subjectief, ongeacht de mobiscore.