Gelijkvloers appartement te huur in Brugge

Brugge
Gulden-Vlieslaan 20
€ 720 / maand

Beschikbaar: Onmiddellijk

Kosten: 115.00 euro/m

Voorschot

Slaapkamers: 3

Verwarming: Aardgas

EPC: 258.00 KWh/m2


Virtueel bezoek

Ruim app. à rand van Brugge met autostandplaats

Dit ruime appartement bevindt zich net dicht genoeg bij het kloppend hart van Brugge om alles binnen handbereik te hebben, maar toch ver genoeg om te kunnen genieten van de groene gordel. Het appartement bevindt zich op de gelijkvloerse verdieping. De inkom leidt ons o.a. naar de lichtrijke en ruime woonkamer. Aanpalend vinden we de ingerichte keuken (kookplaat - dampkap - koelkast - en vaatwas). De ingerichte badkamer is voorzien van een ligbad met douchemogelijkheid en een wastafel met meubel. De 3 slaapkamers vinden we achteraan het gebouw, waarvan 1 uitgeeft op het grote terras (>45 m²). Praktisch is de berging in het appartement alsook de bijhorende inpandige autostandplaats en privatieve kelderberging. Laat deze kans niet schieten... Kosten: €115 prov. CV + Water + Alg. Onk.

Referentie EPC: 580694

Ligging

Gulden-Vlieslaan 20
Brugge

Stedebouwkundig
  • vergunningNee
  • verkavelingsvergunningNee
  • voorkooprechtNee
  • dagvaardingNee
  • rechterlijke beslissingNee
  • overstromingsgebied Nee
  • erfgoed Nee
Contact

Elektrische laadpalen voor mede-eigenaars: hoe zit dat?

14 - 05 - 2019

De regeling rond het recht om moderne energie- en telecommunicatiemiddelen, zoals elektrische laadpalen, in de gemene delen aan te leggen ligt voor in de Kamer ter goedkeuring. We verwachten dat de nieuwe wet einde 2019 zal ingaan.

Het effect van de EPC-waarde op de verkoop of verhuur van uw woning

03 - 05 - 2019

Het energieprestatiecertificaat of kortweg EPC geeft de energiezuinigheid van een woning weer. Maar heeft die waarde ook een effect op de verkoop of verhuur van uw pand?