Gelijkvloers appartement te huur in Brugge

Brugge
Gulden-Vlieslaan 20
€ 720 / maand

Beschikbaar: Onmiddellijk

Kosten: 115.00 euro/m

Voorschot

Slaapkamers: 3

Verwarming: Aardgas

EPC: 258.00 KWh/m2


Virtueel bezoek

Ruim app. à rand van Brugge met autostandplaats

Dit ruime appartement bevindt zich net dicht genoeg bij het kloppend hart van Brugge om alles binnen handbereik te hebben, maar toch ver genoeg om te kunnen genieten van de groene gordel. Het appartement bevindt zich op de gelijkvloerse verdieping. De inkom leidt ons o.a. naar de lichtrijke en ruime woonkamer. Aanpalend vinden we de ingerichte keuken (kookplaat - dampkap - koelkast - en vaatwas). De ingerichte badkamer is voorzien van een ligbad met douchemogelijkheid en een wastafel met meubel. De 3 slaapkamers vinden we achteraan het gebouw, waarvan 1 uitgeeft op het grote terras (>45 m²). Praktisch is de berging in het appartement alsook de bijhorende inpandige autostandplaats en privatieve kelderberging. Laat deze kans niet schieten... Kosten: €115 prov. CV + Water + Alg. Onk.

Referentie EPC: 580694

Ligging

Gulden-Vlieslaan 20
Brugge

Stedebouwkundig
  • vergunningNee
  • verkavelingsvergunningNee
  • voorkooprechtNee
  • dagvaardingNee
  • rechterlijke beslissingNee
  • overstromingsgebied Nee
  • erfgoed Nee
Contact

Dakisolatienorm: wat wijzigt er op 1 januari 2020?

24 - 06 - 2019

Vanaf 1 januari 2020 wordt het EPC-kengetal belangrijk want de woningcontroleur zal het gebrek ‘dakisolatie’ aankruisen wanneer er geen EPC is of wanneer het aanwezige EPC een bepaald minimaal kengetal vermeldt.

Zin en onzin van de mobiscore

16 - 06 - 2019

De Vlaamse overheid heeft onlangs een nieuwe tool gelanceerd: ‘jouw mobiscore’. Het geeft inzage in een reeks voorzieningen die in een gemeente te vinden zijn. De bereikbaarheid en de keuze van een woonplaats is en blijft echter subjectief, ongeacht de mobiscore.