Appartement te huur in Sint-Michiels

Sint-Michiels
Koningin Astridlaan 7
€ 595 / maand

Beschikbaar: Onmiddellijk

Kosten: 100.00 euro/m

Voorschot

Slaapkamers: 3

Verwarming: Aardgas

EPC: 126.00 KWh/m2

ruim 3 slaapkamer appartement

Op de 2de verdieping van de mooie Residentie Maretak vinden we dit appartement terug. Via de inkom, met ingemaakte vestiaire kasten, krijgen we toegang tot alle ruimtes, onder andere tot de lichtrijke en zonnige woonkamer (45m²) die uitgeeft op een ruim terras met mooi en groen uitzicht. Aanpalend vinden we de aparte leefkeuken (voorzien van dampkap en aansl. wasmachine). Verder vinden we in het appartement 3 slaapkamers (14m² - 14m² - 9m²), de ingerichte badkamer (voorzien van wastafel en ligbad), een berging en een apart gastentoilet. In het gebouw is er een lift aanwezig, alsook een private inpandige autostandplaats en een private kelderberging. De centrale ligging in Sint-Michiels, dicht bij winkels, scholen, het station, de expresweg, centrum Brugge,... is een praktisch meegenomen pluspunt. Kosten: €100 prov. alg. onk. & verwarming

Referentie EPC: 2016822

Ligging

Koningin Astridlaan 7
Sint-Michiels

Stedebouwkundig
  • vergunningNee
  • verkavelingsvergunningNee
  • voorkooprechtNee
  • dagvaardingNee
  • rechterlijke beslissingNee
  • overstromingsgebied Nee
  • erfgoed Nee
Contact

360° Virtual Tour: de nieuwe trend

03 - 04 - 2018

Met de 360° virtual tour navigeer je gemakkelijk doorheen het volledige pand. Op deze manier kunnen klanten al een eerste indruk krijgen van het pand. Dit kan van thuis uit via je website of in het immokantoor met een tablet.

Vastgoed aankopen in functie van de hervorming van het verkooprecht

26 - 03 - 2018

Door de hervorming van het verkooprecht zal een kandidaat-koper de rekening dienen te maken welk regime inzake registratierechten, oud dan wel nieuw, voor hem het gunstigst uitvalt.