Appartement te huur in Assebroek

Assebroek
Baron Ruzettelaan 76
€ 590 / maand

Beschikbaar: Onmiddellijk

Kosten: 95.00 euro/m

Slaapkamers: 2

Verwarming: Centrale verwarming, Aardgas

EPC: 184.00 KWh/m2

Interessant 2 slaapkamer appartement

Dichtbij het station, op de invalsweg Oostkamp-Brugge vinden we dit luchtige appartement met aangenaam terrasje. Door de ligging op de 7de verdieping (lift aanwezig) genieten we hier van aan adembenemend mooi uitzicht, zowel vanuit de keuken als woonkamer. Het appartement is dan ook voorzien van een zeer lichtrijke woonkamer (31m²) met voldoende plaats voor een zit- en eetplaats. In de ingerichte keuken vinden we een kookplaat, dampkap, koelkast en microgolfoven terug. Er zijn 2 ruime slaapkamers voorzien, (12m² en 14,5m²), een volledig vernieuwde en ingerichte badkamer, een berging en afzonderlijk toilet. Naast dit alles geven we u graag mee dat in deze prijs ook het gebruik zit van de bijhorende kelderberging, gem. fietsenberging en gesloten garagebox dewelke zich achteraan het gebouw bevindt. Duidelijk een kans die u niet mag laten liggen. Provisie €95 (Centr. Verw. + WW + KW + Alg. Onk.)

Referentie EPC: 500154

Ligging

Baron Ruzettelaan 76
Assebroek

Stedebouwkundig
  • vergunningNee
  • verkavelingsvergunningNee
  • voorkooprechtNee
  • dagvaardingNee
  • rechterlijke beslissingNee
  • overstromingsgebied Nee
  • erfgoed Nee
Contact

360° Virtual Tour: de nieuwe trend

03 - 04 - 2018

Met de 360° virtual tour navigeer je gemakkelijk doorheen het volledige pand. Op deze manier kunnen klanten al een eerste indruk krijgen van het pand. Dit kan van thuis uit via je website of in het immokantoor met een tablet.

Vastgoed aankopen in functie van de hervorming van het verkooprecht

26 - 03 - 2018

Door de hervorming van het verkooprecht zal een kandidaat-koper de rekening dienen te maken welk regime inzake registratierechten, oud dan wel nieuw, voor hem het gunstigst uitvalt.