Appartement te huur in Brugge

Brugge
Breidelstraat 22
€ 645 / maand

Beschikbaar: Onmiddellijk

Slaapkamers: 2

Verwarming: Aardgas

EPC: 195.00 KWh/m2


Virtueel bezoek

Prachtig en ruim duplex appartement in hartje Brugge

Dit volledig opgefrist en mooi afgewerkt appartement is gelegen tussen de Grote markt en de historische Burg. Deze locatie geeft u een uniek uitzicht van op uw eigen balkon en zorgt voor een zeer goede verbinding met het openbaar vervoer. Via de trap komen we op de 2de verdieping. De inkom brengt ons o.a. naar de woonkamer met open en ingerichte keuken (combi-oven, koelkast, dampkap en keramische kookplaat). Verder is er een apart toilet en berging waar we reeds een wasmachine en droogkast vinden. Ook is er de 1ste slaapkamer terug te vinden. Via de wenteltrap komen we op het verdiep, daar vinden we de 2de slaapkamer en de ingerichte badkamer dewelke voorzien is van een inloopdouche en wastafel met meubel. Kortom een unieke stek in hartje Brugge.

Referentie EPC: 49618

Ligging

Breidelstraat 22
Brugge

Stedebouwkundig
  • vergunningNee
  • verkavelingsvergunningNee
  • voorkooprechtNee
  • dagvaardingNee
  • rechterlijke beslissingNee
  • overstromingsgebied Nee
  • erfgoed Nee
Contact

360° Virtual Tour: de nieuwe trend

03 - 04 - 2018

Met de 360° virtual tour navigeer je gemakkelijk doorheen het volledige pand. Op deze manier kunnen klanten al een eerste indruk krijgen van het pand. Dit kan van thuis uit via je website of in het immokantoor met een tablet.

Vastgoed aankopen in functie van de hervorming van het verkooprecht

26 - 03 - 2018

Door de hervorming van het verkooprecht zal een kandidaat-koper de rekening dienen te maken welk regime inzake registratierechten, oud dan wel nieuw, voor hem het gunstigst uitvalt.