Appartement te huur in Sint-Michiels

Sint-Michiels
Rijselstraat 138
€ 595 / maand

Beschikbaar: Onmiddellijk

Kosten: 20.00 euro/m

Forfait

Slaapkamers: 2

Verwarming: Aardgas

EPC: 188.00 KWh/m2


Virtueel bezoek

2 slaapkamer appartement met garage in hartje Sint-Michiels

In het bruisende hart van Sint-Michiels vinden we dit appartement op de 1ste verdieping terug. Via de inkom krijgen we toegang tot alle ruimtes. Deze omvatten: een ruime en lichtrijke woonkamer van 36m² met aangrenzend de leefkeuken (voorzien van dampkap) met berging, 2 ruime slaapkamers (15m² en 12m²), een apart gasten toilet en een badkamer (voorzien van ligbad met douche, wastafel en aansl. wasmachine). Ook geniet het appartement van een privatief terras. Extra pluspunt is de bijhorende gesloten garagebox en de gemeenschappelijke fietsenberging. De ideale ligging van het appartement brengt vele troeven met zich mee, zo zijn er verschillende soorten winkels gelegen op wandelafstand. De verbinding met het openbaar vervoer is zeer vlot en op minder dan 500 meter vinden we het treinstation en diverse scholengroepen terug. Kortom, hier is het comfortabel wonen. Kosten: €20 forfait A.O.

Referentie EPC: 156119

Ligging

Rijselstraat 138
Sint-Michiels

Stedebouwkundig
  • vergunningNee
  • verkavelingsvergunningNee
  • voorkooprechtNee
  • dagvaardingNee
  • rechterlijke beslissingNee
  • overstromingsgebied Nee
  • erfgoed Nee
Contact

360° Virtual Tour: de nieuwe trend

03 - 04 - 2018

Met de 360° virtual tour navigeer je gemakkelijk doorheen het volledige pand. Op deze manier kunnen klanten al een eerste indruk krijgen van het pand. Dit kan van thuis uit via je website of in het immokantoor met een tablet.

Vastgoed aankopen in functie van de hervorming van het verkooprecht

26 - 03 - 2018

Door de hervorming van het verkooprecht zal een kandidaat-koper de rekening dienen te maken welk regime inzake registratierechten, oud dan wel nieuw, voor hem het gunstigst uitvalt.