Waarom NU investeren in vastgoed

01 - 03 - 2017

Investeren in vastgoed is altijd beschouwd als een veilige optie door mensen over de hele wereld.
Vastgoed biedt een gevoel van veiligheid die zelden wordt aangeboden door andere vormen van investeringen, zoals bijvoorbeeld de beurs, die meestal zeer volatiel en risicovol te zijn.

Onroerend goed in vergelijking is een veiligere inzet. Of u nu op zoek bent om te investeren in Brugs onroerend goed of op een andere plaats, de kans is groot dat u uiteindelijk geld verdiend op de lange termijn.

Niet overtuigd? Laten we een kijkje nemen enkele redenen waarom u nu zou moeten investeren in onroerend goed!

 

  • Een van de betere strategieën is het investeren in vastgoed in opkomende steden. De vastgoedmarkt van die steden, die nu relatief betaalbaar is, kan u helpen vrijwel munt te slaan met de tijd omdat net die stad wordt beschouwd als sneller groeiende steden.
  • Investeren in vastgoed is een veel veiligere optie dat het investeren in de aandelenmarkt.
  • Er is altijd een risico factor die betrokken zijn bij het beleggen in aandelen. Hoewel er ook risico’s zijn verbonden met het beleggen in onroerend goed zijn deze veel minder in vergelijking met de aandelenmarkt.
  • Een goede investering in vastgoed betekent ook dat je nadien onmiddellijk kan eindigen met een eigen vermogen.
  • De vastgoedmarkt is het meest betaalbare op dit moment. Dit maakt het net het ideale moment om te investeren in onroerend goed.
  • Om te investeren in vastgoed kunt u vaak hulp gebruiken om de juiste investering te zoeken. Hiervoor kunt U altijd contact opnemen met een ervaren aankoopmakelaar.
  • De enorme keuze van vastgoedopties (garages, appartementen, woningen, studio’s, serviceflats, etc..) geeft de mogelijkheid tot het investeren van quasi elk budget.

Terug naar het overzicht

360┬░ Virtual Tour: de nieuwe trend

03 - 04 - 2018

Met de 360° virtual tour navigeer je gemakkelijk doorheen het volledige pand. Op deze manier kunnen klanten al een eerste indruk krijgen van het pand. Dit kan van thuis uit via je website of in het immokantoor met een tablet.

Vastgoed aankopen in functie van de hervorming van het verkooprecht

26 - 03 - 2018

Door de hervorming van het verkooprecht zal een kandidaat-koper de rekening dienen te maken welk regime inzake registratierechten, oud dan wel nieuw, voor hem het gunstigst uitvalt.