Met vrienden samenwonen? Vanaf nu ook woonverzekering voor medehuurders

07 - 11 - 2018

Steeds meer jongeren huren een huis of appartement met een groep vrienden. Axa België pakt nu als eerste uit met een woonverzekering voor medehuurders. Zo kan je zorgeloos samenhuizen.

Samen verzekerd

De nieuwe woonverzekering van Axa neemt alle medehuurders op in één contract, zodat ze verzekerd zijn tegen brand, water- en stookolieschade, schade door diefstal, glasbreuk, storm, hagel, bliksem en natuurrampen. Zo ligt het risico op onderverzekering of dubbel verzekerd zijn veel lager. Je hoeft de contracten niet onderling te gaan vergelijken en je kan zowel privé- als gemeenschappelijke inboedel samen verzekeren.

Voordeliger

Medehuurders kunnen een polis laten opstellen op basis van hun specifieke behoeften, met eventueel extra dekkingen of een ‘samenhuurderspact’ waarin de betaling van de huur, de huurwaarborg en algemene kosten vastgelegd worden.

Daarnaast is de polis op financieel vlak een pak voordeliger, omdat het om één enkel contract gaat en niet iedereen zich apart moet verzekeren.

Bron: livios.be

Terug naar het overzicht

Een fijne Kerst en een voorspoedig 2019 gewenst

17 - 12 - 2018

Het volledige team van Agence Van den Abeele wenst u prettige feestdagen en een boeiend, avontuurlijk en succesvol jaar 2019 toe. Ook volgend jaar zijn wij opnieuw "een huis voor uw thuis".

Tips tegen condensatie in de winter

04 - 12 - 2018

Tijdens de winter wil je het in huis liefst zo warm mogelijk maken. Tegenstrijdig met de koude temperaturen buiten kan je dan aan je ramen condensatie opmerken. Maar hoe hou je dat precies tegen? Wij geven je enkele tips mee.