Een fijne Kerst en een voorspoedig 2019 gewenst

17 - 12 - 2018

Het volledige team van Agence Van den Abeele wenst u prettige feestdagen en een boeiend, avontuurlijk en succesvol jaar 2019 toe.

Ook volgend jaar staan we voor u klaar

Wij blijven ons verder specialiseren in het beheer van private woningen (rentmeesterschap) alsook het volledig beheer van de gemeenschappelijke delen van appartementsgebouwen (syndicus). En streven er steeds voor om u zo goed mogelijk bij te staan en te informeren in verband met wetswijzigingen of nieuwe bepalingen.

Agence Van den Abeele: een huis voor uw thuis

Als een van de oudste en belangrijkste vastgoedkantoren uit de regio Brugge kennen wij de vastgoedmarkt door en door. Wij kijken alvast volop uit naar het nieuwe jaar en hopen u nog beter van dienst te kunnen zijn.

U kan dus steeds bij Agence Van den Abeele terecht. Ook volgend jaar zijn wij opnieuw "een huis voor uw thuis".

Hierbij wensen we voor iedereen een fijne en warme kerst en een gelukkig nieuwjaar in uw warme "thuis" toe.

Met vriendelijke groet,
Het volledige team van Agence Van den Abeele

Terug naar het overzicht

Een fijne Kerst en een voorspoedig 2019 gewenst

17 - 12 - 2018

Het volledige team van Agence Van den Abeele wenst u prettige feestdagen en een boeiend, avontuurlijk en succesvol jaar 2019 toe. Ook volgend jaar zijn wij opnieuw "een huis voor uw thuis".

Tips tegen condensatie in de winter

04 - 12 - 2018

Tijdens de winter wil je het in huis liefst zo warm mogelijk maken. Tegenstrijdig met de koude temperaturen buiten kan je dan aan je ramen condensatie opmerken. Maar hoe hou je dat precies tegen? Wij geven je enkele tips mee.