De toekomst is aan de online woonlening

18 - 06 - 2018

Het online woonkrediet is in korte tijd populair geworden. Een Belg op de drie toont zich al bereid om een woonkrediet via het internet aan te gaan. En als de rentevoet van het online woonkrediet voordeliger is dan die bij de traditionele banken, zegt zelfs een Belg op de twee te kiezen voor het digitale aanbod.

De 5 troeven van de online woonlening

Goedkoper en gemakkelijker lenen

Online lenen is vaak goedkoper zijn dan in een klassieke bank.

Het online lenen is bovendien makkelijk. Belgen houden er niet van om bij iedereen prijs te vragen en te onderhandelen, maar op het internet kan dat anoniem.

Een bank die online een te hoog tarief afficheert, zet zichzelf buiten spel. Waar het tarief in een klassiek gesprek in een kantoor vaak helemaal op het einde wordt gegeven, is dit het eerste wat de consument opzoekt als hij online op zoek gaat naar informatie.

24 op 7 beschikbaar

Het internet staat steeds klaar voor de consument en dat 24u/24 en 7 dagen/7. In een klassiek kantoor moet daarentegen vaak op voorhand een afspraak worden gemaakt en is de tijd beperkt.

Banken kennen hun klanten niet meer

Heel wat banken krimpen hun kantorennet in omdat de klant minder vaak langskomt. Daardoor wordt de band tussen het bankkantoor en de klant veel minder stevig.

Smartphones en tablets

Onze smartphone wordt steeds meer onze persoonlijke assistent. Dat geldt ook voor bankzaken. Een op de vijf checkt zijn bankzaken al op de smartphone. En dat aantal zal de komende jaren alleen maar toenemen. Een lening afsluiten via de smartphone is geen verre toekomst meer.

Snel en eenvoudig

Wie een krediet wil, wil dat zo snel mogelijk in orde maken. Bij een online aanvraag is al een heel stuk of het hele administratieve stuk onmiddellijk gedaan. Het dossier kan daardoor sneller worden afgewerkt.

Bron: spaargids.be

Terug naar het overzicht

Een fijne Kerst en een voorspoedig 2019 gewenst

17 - 12 - 2018

Het volledige team van Agence Van den Abeele wenst u prettige feestdagen en een boeiend, avontuurlijk en succesvol jaar 2019 toe. Ook volgend jaar zijn wij opnieuw "een huis voor uw thuis".

Tips tegen condensatie in de winter

04 - 12 - 2018

Tijdens de winter wil je het in huis liefst zo warm mogelijk maken. Tegenstrijdig met de koude temperaturen buiten kan je dan aan je ramen condensatie opmerken. Maar hoe hou je dat precies tegen? Wij geven je enkele tips mee.