360° Virtual Tour: de nieuwe trend

03 - 04 - 2018

Een gemiddelde koper doet er 8 maanden over om een huis te zoeken en bezoekt gemiddeld 10 panden. Dit brengt enorm veel heen-en-weer geloop met zich mee. De koper moet telkens een afspraak maken, zich vrij maken, zich verplaatsen en het pand bezoeken. En vastgoedmakelaars dienen aan deze bezoeken ook veel tijd te besteden.

Wat is de 360° virtual tour?

Met de 360° virtual tour kunnen potentiële kopers of huurders panden virtueel bezoeken. Dit heeft enorm veel voordelen voor zowel immo als bezoekers. Kopers kunnen veel meer panden bezoeken. Immo’s moeten veel minder bezoeken organiseren.

Met de 360° virtual tour navigeer je gemakkelijk doorheen het volledige pand. Op deze manier kunnen klanten al een eerste indruk krijgen van het pand. Dit kan van thuis uit via je website of in het immokantoor met een tablet

De 360° virtual tour is een innovatieve manier om plaatsen virtueel in beeld te brengen. Via de website bekijken klanten of bezoekers een pand in 360° en krijgen ze een verbluffende eerste indruk.

Agence Van den Abeele investeert in de 360° Virtual Tour

Agence Van den Abeele heeft de laatste maanden sterk geïnvesteerd om de panden te koop en te huur zoveel mogelijk open te stellen aan kandidaat-kopers of huurders. Potentiële kopers of huurders kunnen panden vanaf nu virtueel bezoeken op de website van Agence Van den Abeele.

Zo kunnen prospecten veel meer panden bezoeken. Kandidaten en makelaar maken pas een afspraak voor het bezichtigen van een pand als er zeer concrete interesse is.

Een 360 virtuele tour geeft ook vertrouwen aan de koper. Men kan het pand immers op zijn eigen tempo bekijken wat meer rust en comfort geeft bij het bezoeken van een pand.

 

 

 

 

 

 

Terug naar het overzicht

360° Virtual Tour: de nieuwe trend

03 - 04 - 2018

Met de 360° virtual tour navigeer je gemakkelijk doorheen het volledige pand. Op deze manier kunnen klanten al een eerste indruk krijgen van het pand. Dit kan van thuis uit via je website of in het immokantoor met een tablet.

Vastgoed aankopen in functie van de hervorming van het verkooprecht

26 - 03 - 2018

Door de hervorming van het verkooprecht zal een kandidaat-koper de rekening dienen te maken welk regime inzake registratierechten, oud dan wel nieuw, voor hem het gunstigst uitvalt.