Klanten getuigen

Zeer Tevreden: Efficiënte en vriendelijke service, goede en snelle opvolging van het dossier,
K.S. - Mede-eigenaar - Syndicus
Ik wou je nog eens een mailtje sturen om je persoonlijk te bedanken voor al je hulp. Ik apprecieer enorm de moeite die je hierin gestoken hebt. Bedankt voor alles!
A.D. - Huurder
een bedrijf waar je kunt op rekenen
B.F. - Eigenaar
Zeer Tevreden! In al die jaren ben ik nog nooit ontgoocheld geweest in heel de ploeg.
R.V. - Eigenaar
Ben heel tevreden over de service van de syndicus. De documenten ivm de algemene vergadering van de eigenaars zijn overzichtelijk en professioneel opgesteld
J.K. - Eigenaar in VME
Mag ik uw bedrijf nogmaals bedanken voor de uitstekende service bij deze activiteiten.
J.P.V - Verkoper
Heel erg bedankt voor je hartelijkheid! We hadden een plezierig contact. Ik zal de gelukwensen overbrengen. Voor jou ook het allerbeste toegewenst.
N.C. Kandidaat huurder
Ontvangen kaartje van op reis! "Zonnige groeten en bedankt voor de vlotte verhuring"
R. & A - Verhuurders
"Eindelijk een immo die ook ruimte maakt voor huurders "
D. C.
agence van den abeele ... zeer vriendelijk-vakbekwaam-service ... kortom afgewerkt tot in de puntjes !! like it !!!
D.P. - Huurder
Aan het bestuur en medewerkers van Agence Van den Abeele, onze oprechte dank, voor een goede dienstverlening inzake verhuur gedurende meer dan VIJFTIG jaar en een correcte afwerking van de verkoop.
O.D.M - Verhuurder - Verkoper
Ik wil toch wel de goeie samenwerking die wij als huurders hebben met uw medewerkster eens onder de aandacht brengen. Zij staat telkens paraat en zorgt voor snelle en efficiënte oplossingen van onze problemen.
T.B. - Huurder
Beste, u bemiddelde onlangs voor een huurappartement voor ons. Bij deze onze felicitaties voor een ongelofelijk snelle, efficiënte en correcte bemiddeling. U bent de eerste agence dit zo efficiënt werkt. Ons geregistreerd contract is reeds binnen. onze bijzondere dank en tevens onze allerbeste wensen voor een gelukkig en succesvol nieuw jaar.
P.D.B & B.M - Huurders
Voorts wil ik u uitdrukkelijk bedanken voor de vlotte en professionele opvolging van de gevel- en dakwerken in de residentie, en voor de even vlotte en professionele samenwerking met de architect
D.H. - Voorzitter VME
In alle geval wil ik jullie bedanken voor de hulp naar het zoeken van een appartement . Jullie doen dit zeer professioneel.
P.C. - Kandidaat huurder
Ik wil je hierbij bedanken voor je aanwezigheid en de ondersteuning die ik heb gekregen bij de tegen expertise van het schadegeval.
M.H. - Mede- eigenaar
Ik wens de Agence Van den Abeele te bedanken voor de aangename samenwerking en voeg hieraan een dikke proficiat toe.
J.B. - Mede-eigenaar
super goede service
S.D. - Huurder
Ik wou u toch bedanken dat ik een respons kreeg want dat heb ik nog anders ondervonden bij andere immobiliën organisaties.
S.D.S. - kandidaat huurder
Bij nazicht van de rekeningen werden geen fouten noch onregelmatigheden vastgesteld. Dank aan de syndicus en haar medewerkers voor het overzichtelijk bijhouden en presenteren van de documenten.
E.D. - rekencommissaris VME 50-app

Professioneel verhuren en beheren van uw eigendommen

Agence Van den Abeele verzorgt als rentmeester al vele jaren het beheer van privatieve eigendommen of kavels. In die rol ondersteunen we vastgoedeigenaars bij alle aspecten die bij het beheer van hun onroerend goed komen kijken. Want vaak hebben deze meerdere eigendommen en slorpen de activiteiten die ermee gepaard gaan meer tijd op dan hen lief is. Net daar ligt onze meerwaarde: als rentmeester nemen we het beheer (en de verhuur) over van de eigenaar. Zo heeft deze alvast één zorg minder.

Lees meer

Beheer van onroerend goed als syndicus

Agence Van den Abeele treedt sinds vele jaren op als professionele syndicus in Brugge en omstreken. We zijn ingeschreven bij het BIV, we scholen ons continu bij en we kennen de geldende wetgeving tot in de kleinste details. Deze ervaring en knowhow maken van ons de ideale partner om uw gebouwen als syndicus te beheren.

Lees meer

Jaarlijks verlof

08 - 07 - 2020

Het volledige team van Agence Van den Abeele is met jaarlijks verlof vanaf maandag 13 juli tot en met vrijdag 24 juli 2020. Vanaf maandag 27 juli 2020 staat wij weer volledig ter uwer beschikking.

Onderhoud en kleine herstellingen bij het huren

03 - 07 - 2020

Principieel zijn alle herstellingen ten laste van de verhuurder, behalve kleine herstellingen door gewoon gebruik, verkeerd gebruik of slecht onderhoud door de huurder.