Een greep uit ons aanbod
Een thuis voor uw huis
Een immobiliënkantoor heeft tegenwoordig verschillende rollen te vervullen. Het is een begeleider bij een cruciale beslissing in uw leven. Een raadgever om een ingeslagen pad verder te bewandelen ook. En bovenal moet het een vertrouwenspersoon zijn.

Agence Van den Abeele bestaat 80 jaar. Huidig zaakvoerder Karin Deryke nam 30 jaar geleden de zaak in haar capabele handen en bouwde het verder uit. Met resultaat.
En met een ervaring en dossierkennis die hun gelijke niet kennen op de Brugse huizenmarkt. Agence Van den Abeele gaat voor de langdurige relaties met haar klanten, niet voor de instant verkoop. Dat laatste laten we aan anderen over. Hier werken mensen die al eens neen durven zeggen ook. Daardoor is Van den Abeele niet alleen uw ideale kompaan in het zoeken naar een huis te koop of te huur, maar ook voor het syndic-beheer – onze grootste troef – bestaat er geen stabielere partner.
Kom gerust eens langs voor verdere inlichtingen… U zoekt een thuis voor uw huis? U wil zelf voor een nieuwe thuis gaan? U wil inlichtingen in alle rust en gemoedelijkheid? U wenst geen opdringerigheid, enkel gezond verstand en een eerlijke mening? Het juiste adres is Agence Van den Abeele, uw huis van vertrouwen. Hier komt u altijd een beetje thuis.
loading...