Appartement te koop in Sint-Michiels

Sint-Michiels
Koningin Astridlaan 23
€ 249.000

Beschikbaar: In overleg

Slaapkamers: 3

Verwarming: Mazout

EPC: 206.00 KWh/m2

Ruim appartement in Sint-Michiels met garage!

Dit ruime appartement vinden we terug op de 5de verdieping van residentie Gudrun (lift aanwezig). De centrale ligging op Sint-Michiels brengt vele voordelen met zich mee, zo vinden we openbaar vervoer, winkels, groene zones, ... we allen op wandelafstand. Het appartement werd altijd met grote zorg onderhouden. We komen binnen via de charmante inkom die toegang geeft tot de ruime woonkamer (33m²) dewelke geniet van 2 terrassen met een prachtig uitzicht over Brugge. Aansluitend vinden we de leefkeuken die voorzien is van een kookfornuis (keramische kookplaat en oven), een vaatwas, dampkap en berging. Er zijn 3 slaapkamers (18m² - 13m² - 12m² - waarvan 1 met ingemaakte kasten), een apart toilet en een ingerichte badkamer (voorzien van wastafel, ligbad/douche en een aansluiting voor een wasmachine). Ook hoort bij dit appartement een gesloten garagebox! Kortom, een niet te onderschatten kans!

Referentie EPC: 1201982

Ligging

Koningin Astridlaan 23
Sint-Michiels

Stedebouwkundig
  • vergunningNee
  • verkavelingsvergunningNee
  • voorkooprechtNee
  • dagvaardingNee
  • rechterlijke beslissingNee
  • overstromingsgebied Nee
  • erfgoed Nee
Contact

Contacteer de syndicus als je een appartement koopt

19 - 12 - 2017

De drie belangrijkste factoren die de meeste mensen afwegen bij hun zoektocht naar een appartement zijn de grootte, de ligging en de kostprijs. Maar hoe zit het met de financiële toestand van het gebouw? Uw syndicus weet raad.

Eén op de vijf woningen in Vlaanderen is onderverzekerd

13 - 12 - 2017

Bij de start van het verzekeringscontract is de woning meestal wel correct gedekt, maar daarna hebben de bewoners hun huis vaak gerenoveerd. Op die manier is de waarde van hun woning een flink stuk toegenomen, alleen is het nooit doorgegeven.