Appartement te koop in Assebroek

Assebroek
Baron Ruzettelaan 78
€ 269.000

Beschikbaar: Bij akte

Bewoonbare opp.: 118

Slaapkamers: 3

EPC: 169.00 KWh/m2

VOLLEDIG VERNIEUWD appartement

Houdt u van alle hedendaags comfort, van een kwalitatieve afwerking en een centrale ligging? Dan is dit vernieuwde appartement beslist iets voor u. Het station, winkels, de wandelpaden langs het kanaal Gent-Brugge en centrum Brugge vinden we allen op wandelafstand terug. Ook het prachtige uitzicht vanuit het appartement (6de verdieping, lift aanwezig) en van op z'n 2 terrassen over de Brugse Skyline is uniek. Het appartement werd volledig vernieuwd en geniet van een zeer ruime inkom (18m²). Aansluitend vinden we de lichtrijke en royale woonkamer met de volledig ingerichte en moderne open keuken (koelkast, diepvries, kookplaat, dampkap, vaatwas), 3 slaapkamers (13m² - 9.5m² - 15m²), ingerichte badkamer (inloopdouche en wastafel met meubel en dubbele lavabo), berging (met aansluiting wasmachine) en apart gastentoilet. Ook hoort bij dit appartement een gesloten garagebox, gelegen achteraan het gebouw, een kelderberging en het gebruik van de gemeenschappelijke fietsenberging. Kortom het complete plaatje voor uw toekomst.

Referentie EPC: 0001918631

Ligging

Baron Ruzettelaan 78
Assebroek

Stedebouwkundig
  • vergunningNee
  • verkavelingsvergunningNee
  • voorkooprechtNee
  • dagvaardingNee
  • rechterlijke beslissingNee
  • overstromingsgebied Nee
  • erfgoed Nee
Contact

Contacteer de syndicus als je een appartement koopt

19 - 12 - 2017

De drie belangrijkste factoren die de meeste mensen afwegen bij hun zoektocht naar een appartement zijn de grootte, de ligging en de kostprijs. Maar hoe zit het met de financiële toestand van het gebouw? Uw syndicus weet raad.

Eén op de vijf woningen in Vlaanderen is onderverzekerd

13 - 12 - 2017

Bij de start van het verzekeringscontract is de woning meestal wel correct gedekt, maar daarna hebben de bewoners hun huis vaak gerenoveerd. Op die manier is de waarde van hun woning een flink stuk toegenomen, alleen is het nooit doorgegeven.