Kasteel te koop in Péruwelz

Péruwelz
Boulevard Léopold III 126
€ 750.000

Beschikbaar: Bij akte

EPC: 435.00 KWh/m2

Château Duez – een te ontdekken parel

Het uniek en charmante kasteeldomein ‘Château Duez’ genietend van een rijke geschiedenis, is gelegen op een privaat domein van 2,29 hectare aan de bekende boulevard Leopold III in Péruwelz, dewelke een vlotte verbinding geeft met de autosnelweg en op een boogscheut van Frankrijk ligt. Eens op het domein ervaar je een oase van rust en kan je genieten van de groene omgeving. De architectuur, die uniek is in zijn soort, trekt onmiddellijk de aandacht, dit zeker door de recent gereinigde gevel, de vele siermetselwerken en het dak dat in z’n oorspronkelijk staat volledig vernieuwd werd. Het kasteel dat bestaat uit 4 bouwlagen is toegankelijk via de private oprijlaan. Kom binnen en laat je betoveren door de prestigieuze inkomruimte met statige trap dewelke je door het ganse kasteel leidt met vele authentieke elementen!

Referentie EPC: 20150130003790

Ligging

Boulevard Léopold III 126
Péruwelz

Stedebouwkundig
  • vergunningJa
  • verkavelingsvergunningNee
  • voorkooprechtNee
  • dagvaardingNee
  • rechterlijke beslissingNee
  • overstromingsgebied Nee
  • erfgoed Niet beschermd
Contact

Contacteer de syndicus als je een appartement koopt

19 - 12 - 2017

De drie belangrijkste factoren die de meeste mensen afwegen bij hun zoektocht naar een appartement zijn de grootte, de ligging en de kostprijs. Maar hoe zit het met de financiële toestand van het gebouw? Uw syndicus weet raad.

Eén op de vijf woningen in Vlaanderen is onderverzekerd

13 - 12 - 2017

Bij de start van het verzekeringscontract is de woning meestal wel correct gedekt, maar daarna hebben de bewoners hun huis vaak gerenoveerd. Op die manier is de waarde van hun woning een flink stuk toegenomen, alleen is het nooit doorgegeven.