Appartement te koop in Assebroek

Assebroek
Baron Ruzettelaan 78
€ 178.000

Beschikbaar: In overleg

Bewoonbare opp.: 94

Slaapkamers: 2

Verwarming: Aardgas

EPC: 176.00 KWh/m2

2 slaapkamerappartement met gunstige ligging

Dit centraal gelegen appartement met uniek uitzicht over Brugge vinden we terug op de 6de verdieping (lift aanwezig.) Het station, Brugge centrum, de wandel- en fietspaden langs het kanaal Gent-Brugge, winkels, vinden we allen op wandelafstand. We komen binnen via de ruime inkomhal die ons toegang geeft tot alle ruimtes. Zo vinden we er de woonkamer van 30m², een keuken met terras, 2 slaapkamers (15m² & 12m²), een badkamer (ligbad/douche - wastafel - aansl. wasmachine), een berging en apart gasten toilet. Hier bovenop komt nog de gesloten garagebox en individuele kelderberging die bij het appartement horen, alsook het gebruik van de gemeenschappelijke fietsenberging. Kortom, een buitenkans!

Referentie EPC: 1603992

Ligging

Baron Ruzettelaan 78
Assebroek

Stedebouwkundig
  • vergunningNee
  • verkavelingsvergunningNee
  • voorkooprechtNee
  • dagvaardingNee
  • rechterlijke beslissingNee
  • overstromingsgebied Nee
  • erfgoed Nee
Contact

Contacteer de syndicus als je een appartement koopt

19 - 12 - 2017

De drie belangrijkste factoren die de meeste mensen afwegen bij hun zoektocht naar een appartement zijn de grootte, de ligging en de kostprijs. Maar hoe zit het met de financiële toestand van het gebouw? Uw syndicus weet raad.

Eén op de vijf woningen in Vlaanderen is onderverzekerd

13 - 12 - 2017

Bij de start van het verzekeringscontract is de woning meestal wel correct gedekt, maar daarna hebben de bewoners hun huis vaak gerenoveerd. Op die manier is de waarde van hun woning een flink stuk toegenomen, alleen is het nooit doorgegeven.