Appartement te huur in Brugge

Brugge
Gulden-Vlieslaan 61
€ 985 / maand

Beschikbaar: Onmiddellijk

Kosten: 95.00 euro/m

Voorschot

Slaapkamers: 3

Verwarming: Aardgas

EPC: 181.00 KWh/m2

Uniek en Luxueus Appartement à Stil Ende

Voor u is elk detail belangrijk? U houdt van luxe, comfort, afwerking tot het laatste detail en een strak design? Dan bent u hier aan het juiste adres. Dit luxe appartement vinden we terug aan de rand van Brugge, uitkijkend op het bekende en groene Stil Ende. Via de lift komen we op de 1ste verdieping, waar we het appartement vinden. De ruime inkomhal met ingemaakte kasten en apart toilet geeft ons o.a. toegang tot de licht overgoten woonkamer met open ingerichte keuken (kookplaat, dampkap, oven, magnetron, koelkast, vaatwas), aanpalend vinden we een ruime berging. Verder vinden we in het appartement 3 slaapkamers, een ingerichte badkamer (inloopdouche, dubbele wastafel met meubel en toilet) en een wasplaats met aansl. wasmachine. Achteraan het appartement is het genieten van een ruim terras met groen uitzicht over Brugge, vooraan beschikt het over een balkon met uitzicht over het Stil Ende en de Ezelpoort. Ook kan er gebruik gemaakt worden van de privatieve kelderberging en de afgesloten inpandige garagebox. Kortom, een unieke woonbeleving. Kosten: €95 prov. verwarming - water - alg. onk.

Referentie EPC: 2023223

Ligging

Gulden-Vlieslaan 61
Brugge

Stedebouwkundig
  • vergunningNee
  • verkavelingsvergunningNee
  • voorkooprechtNee
  • dagvaardingNee
  • rechterlijke beslissingNee
  • overstromingsgebied Nee
  • erfgoed Nee
Contact

Contacteer de syndicus als je een appartement koopt

19 - 12 - 2017

De drie belangrijkste factoren die de meeste mensen afwegen bij hun zoektocht naar een appartement zijn de grootte, de ligging en de kostprijs. Maar hoe zit het met de financiële toestand van het gebouw? Uw syndicus weet raad.

Eén op de vijf woningen in Vlaanderen is onderverzekerd

13 - 12 - 2017

Bij de start van het verzekeringscontract is de woning meestal wel correct gedekt, maar daarna hebben de bewoners hun huis vaak gerenoveerd. Op die manier is de waarde van hun woning een flink stuk toegenomen, alleen is het nooit doorgegeven.