Woning te huur in Sint-Kruis

Sint-Kruis
Moerkerkse Steenweg 360
€ 690 / maand

Beschikbaar: 01/05/2018

Slaapkamers: 3

Verwarming: Aardgas

EPC: 300.00 KWh/m2

Ruime gezinswoning te Sint-Kruis

We vinden deze gezinswoning in het rustige gedeelte van Sint-Kruis. Er is een zeer goede verbinding met het openbaar vervoer en buurtwinkels zijn niet veraf. De ruime woning ligt ook op een boogscheut van Centrum Brugge. Via de inkom krijgen we toegang tot de ruime woonkamer met aanpalend de ingerichte keuken (voorzien van kookplaat, oven, dampkap, vaatwas en koelkast). De badkamer (voorzien van ligbad met douchemogelijkheid en wastafel) en het apart toiliet vinden we ook op de gelijkvloerse verdieping. Op de 1ste verdieping vinden we 2 slaapkamers (waarvan 1 met ingemaakte kasten) en op de 2de verdieping vinden we de 3de slaapkamer. Alle 3 de slaapkamers zijn meer dan voldoende ruim. De tuin met terras en buitenberging is een aangenaam pluspunt.

Referentie EPC: 774386

Ligging

Moerkerkse Steenweg 360
Sint-Kruis

Stedebouwkundig
  • vergunningNee
  • verkavelingsvergunningNee
  • voorkooprechtNee
  • dagvaardingNee
  • rechterlijke beslissingNee
  • overstromingsgebied Nee
  • erfgoed Nee
Contact

Contacteer de syndicus als je een appartement koopt

19 - 12 - 2017

De drie belangrijkste factoren die de meeste mensen afwegen bij hun zoektocht naar een appartement zijn de grootte, de ligging en de kostprijs. Maar hoe zit het met de financiële toestand van het gebouw? Uw syndicus weet raad.

Eén op de vijf woningen in Vlaanderen is onderverzekerd

13 - 12 - 2017

Bij de start van het verzekeringscontract is de woning meestal wel correct gedekt, maar daarna hebben de bewoners hun huis vaak gerenoveerd. Op die manier is de waarde van hun woning een flink stuk toegenomen, alleen is het nooit doorgegeven.