Appartement te huur in Brugge

Brugge
Koningin Astridlaan 7
€ 795 / maand

Beschikbaar: Onmiddellijk

Kosten: 95.00 euro/m

Voorschot

Slaapkamers: 3

Verwarming: Aardgas

EPC: 156.00 KWh/m2

Volledig vernieuwd 3 slaapkamer appartement

Een centrale ligging in Sint-Michiels, dicht bij winkels, scholen, het station, de expresweg, centrum Brugge,... daar vinden we dit ruime en volledig vernieuwde appartement terug. Via de inkom met ingemaakte vestiaire kast komen we in de lichtrijke en zonnige woonkamer (45m²) die uitgeeft op een ruim terras met mooi en groen uitzicht. Aanpalend vinden we de ruime ingerichte keuken (12m²) voorzien van een kookplaat, dampkap, oven en microgolfoven. Ook het balkon aan de keuken is een praktische meerwaarde. Verder vinden we in het appartement 3 slaapkamers (14m² - 14m² - 9m²), de ingerichte badkamer (wastafel met meubel en inloopdouche), een berging met aansluiting voor de wasmachine en een apart gastentoilet. In het gebouw is er een lift aanwezig, alsook een private inpandige autostandplaats en een private kelderberging. Kosten: €95 prov. alg. onk. & verwarming

Referentie EPC: 1894762

Ligging

Koningin Astridlaan 7
Brugge

Stedebouwkundig
  • vergunningNee
  • verkavelingsvergunningNee
  • voorkooprechtNee
  • dagvaardingNee
  • rechterlijke beslissingNee
  • overstromingsgebied Nee
  • erfgoed Nee
Contact

Contacteer de syndicus als je een appartement koopt

19 - 12 - 2017

De drie belangrijkste factoren die de meeste mensen afwegen bij hun zoektocht naar een appartement zijn de grootte, de ligging en de kostprijs. Maar hoe zit het met de financiële toestand van het gebouw? Uw syndicus weet raad.

Eén op de vijf woningen in Vlaanderen is onderverzekerd

13 - 12 - 2017

Bij de start van het verzekeringscontract is de woning meestal wel correct gedekt, maar daarna hebben de bewoners hun huis vaak gerenoveerd. Op die manier is de waarde van hun woning een flink stuk toegenomen, alleen is het nooit doorgegeven.