Appartement te huur in Brugge

Brugge
Prinsenhof 5
€ 575 / maand

Beschikbaar: Onmiddellijk

Kosten: 40.00 euro/m

Voorschot

Slaapkamers: 1

Verwarming: Aardgas

EPC: 201.00 KWh/m2

Volledig opgefrist appartement in hartje Brugge.

Dit volledig opgefrist appartement vinden we terug in hartje Brugge. Het is gelegen in een rustige zijstraat van de Noordzandstraat, ideaal voor iemand die graag overal dichtbij is. Via de lift komen we op de 2de verdieping. We komen binnen in de lichtrijke woonkamer (40m²) met als eyecachter de mooie sierhaard. De open keuken is voorzien van een koelkast, kookplaat, oven en dampkap. Achteraan vinden we de slaapkamer (met ingemaakte kast) en de volledig vernieuwde badkamer voorzien van douchecel, wastafel met meubel, toilet en aansluiting voor de wasmachine. Ook kan er gebruik gemaakt worden van een kelderberging. Graag geven we nog als extra mee dat het appartement volledig nieuw geschilderd is en dat er overal lichtpunten voorzien zijn. Kosten: €40 prov. algemene onkosten.

Referentie EPC: 74416

Ligging

Prinsenhof 5
Brugge

Stedebouwkundig
  • vergunningNee
  • verkavelingsvergunningNee
  • voorkooprechtNee
  • dagvaardingNee
  • rechterlijke beslissingNee
  • overstromingsgebied Nee
  • erfgoed Nee
Contact

Contacteer de syndicus als je een appartement koopt

19 - 12 - 2017

De drie belangrijkste factoren die de meeste mensen afwegen bij hun zoektocht naar een appartement zijn de grootte, de ligging en de kostprijs. Maar hoe zit het met de financiële toestand van het gebouw? Uw syndicus weet raad.

Eén op de vijf woningen in Vlaanderen is onderverzekerd

13 - 12 - 2017

Bij de start van het verzekeringscontract is de woning meestal wel correct gedekt, maar daarna hebben de bewoners hun huis vaak gerenoveerd. Op die manier is de waarde van hun woning een flink stuk toegenomen, alleen is het nooit doorgegeven.