Woning te huur in Brugge

Brugge
Carmersstraat 166
€ 740 / maand

Beschikbaar: 01/02/2018

Slaapkamers: 3

Verwarming: Aardgas

EPC: 213.00 KWh/m2

Instapklare woning te Brugge

Deze instapklare woning vinden we in een Brugse wijk dewelke tot het oudste gedeelte van Brugge behoort en dus een zeer rijk verleden kent. Groene zones zijn er talrijk en de rust primeert. We komen binnen via de inkom, die ons toegang geeft tot lichtrijke woonkamer met aanpalend de open ingerichte keuken (voorzien van kookplaat, oven, dampkap, koelkast en aansl. wasmachine). Vanuit de woonkamer kijk je ook uit op het charmante stadstuintje met terras en buitenberging. Op de 1ste verdieping vinden we 2 slaapkamers en de ingerichte badkamer (voorzien van toilet, ligbad met douchemogelijkheid en wastafel). Op de 2de verdieping vinden we de grootste en eveneens de 3de slaapkamer. Misschien wel uw nieuwe start.

Referentie EPC: 116259

Ligging

Carmersstraat 166
Brugge

Stedebouwkundig
  • vergunningNee
  • verkavelingsvergunningNee
  • voorkooprechtNee
  • dagvaardingNee
  • rechterlijke beslissingNee
  • overstromingsgebied Nee
  • erfgoed Nee
Contact

Contacteer de syndicus als je een appartement koopt

19 - 12 - 2017

De drie belangrijkste factoren die de meeste mensen afwegen bij hun zoektocht naar een appartement zijn de grootte, de ligging en de kostprijs. Maar hoe zit het met de financiële toestand van het gebouw? Uw syndicus weet raad.

Eén op de vijf woningen in Vlaanderen is onderverzekerd

13 - 12 - 2017

Bij de start van het verzekeringscontract is de woning meestal wel correct gedekt, maar daarna hebben de bewoners hun huis vaak gerenoveerd. Op die manier is de waarde van hun woning een flink stuk toegenomen, alleen is het nooit doorgegeven.