Appartement te huur in Sint-Michiels

Sint-Michiels
Koningin Astridlaan 7
€ 795 / maand

Beschikbaar: Onmiddellijk

Kosten: 95.00 euro/m

Voorschot

Slaapkamers: 3

Verwarming: Aardgas

EPC: 113.00 KWh/m2

Volledig vernieuwd 3 slaapkamer appartement

In de meest centraal gelegen wijk van Sint-Michiels vinden we dit ruime en volledig vernieuwde appartement. Het appartement kreeg een ware kwaliteitsbehandeling. Via de inkom met ingemaakte vestiaire kast komen we in de lichtrijke en zonnige woonkamer die uitgeeft op een ruim terras met mooi en groen uitzicht, het is er altijd aangenaam vertoeven. De open keuken is volledig ingericht met o.a. een kookplaat, dampkap, oven, microgolfoven, koelkast, vaatwas, en diepvries. Verder vinden we een apart toilet, 3 slaapkamers en een ingerichte badkamer (voorzien van inloopdouche en wastafel met meubel). In het gebouw is er een lift aanwezig, alsook een private inpandige autostandplaats en een private kelderberging. Kortom, een ideale plek voor iemand die rust opzoekt in een randgemeente, maar toch niet ver verwijderd wil zijn van centrum Brugge. Kosten: €95 prov. alg. onk. & verwarming + €55 autostandplaats

Referentie EPC: 1838763

Ligging

Koningin Astridlaan 7
Sint-Michiels

Stedebouwkundig
  • vergunningNee
  • verkavelingsvergunningNee
  • voorkooprechtNee
  • dagvaardingNee
  • rechterlijke beslissingNee
  • overstromingsgebied Nee
  • erfgoed Nee
Contact

Contacteer de syndicus als je een appartement koopt

19 - 12 - 2017

De drie belangrijkste factoren die de meeste mensen afwegen bij hun zoektocht naar een appartement zijn de grootte, de ligging en de kostprijs. Maar hoe zit het met de financiële toestand van het gebouw? Uw syndicus weet raad.

Eén op de vijf woningen in Vlaanderen is onderverzekerd

13 - 12 - 2017

Bij de start van het verzekeringscontract is de woning meestal wel correct gedekt, maar daarna hebben de bewoners hun huis vaak gerenoveerd. Op die manier is de waarde van hun woning een flink stuk toegenomen, alleen is het nooit doorgegeven.