Appartement te huur in Brugge

Brugge
Maria van Bourgondiëlaan 29
€ 690 / maand

Beschikbaar: Onmiddellijk

Kosten: 175.00 euro/m

Voorschot

Slaapkamers: 3

EPC: 596.00 KWh/m2

Mooi opfgefrist appartement à de groene rand van Brugge

Dit zonnig appartement met mooi groen uitzicht vinden we op een rustige ligging net buiten centrum Brugge. Het bevindt zich op de 3de verdieping (lift aanwezig). Via de inkom komen we o.a. in de zeer lichtrijke en ruime woonkamer met aanpalend de volledig vernieuwde keuken. Verder vinden we er een apart toilet, 3 slaapkamers en een vernieuwde badkamer met douche. Bij het appartement komt ook het gebruik van een individuele kelder alsook van de gemeenschappelijke fietsenberging. Er is een mogelijkheid tot het bijhuren van garage nr. 6 voor een meerprijs van €60/maand. Kom nu dit instapklare appartement ontdekken. kosten: prov €100 CV en water + prov. €75 alg. onk.

Referentie EPC: 1615749

Ligging

Maria van Bourgondiëlaan 29
Brugge

Stedebouwkundig
  • vergunningNee
  • verkavelingsvergunningNee
  • voorkooprechtNee
  • dagvaardingNee
  • rechterlijke beslissingNee
  • overstromingsgebied Nee
  • erfgoed Nee
Contact

Contacteer de syndicus als je een appartement koopt

19 - 12 - 2017

De drie belangrijkste factoren die de meeste mensen afwegen bij hun zoektocht naar een appartement zijn de grootte, de ligging en de kostprijs. Maar hoe zit het met de financiële toestand van het gebouw? Uw syndicus weet raad.

Eén op de vijf woningen in Vlaanderen is onderverzekerd

13 - 12 - 2017

Bij de start van het verzekeringscontract is de woning meestal wel correct gedekt, maar daarna hebben de bewoners hun huis vaak gerenoveerd. Op die manier is de waarde van hun woning een flink stuk toegenomen, alleen is het nooit doorgegeven.