Gelijkvloers appartement te huur in Brugge

Brugge
Violierstraat 37
€ 625 / maand

Beschikbaar: Onmiddellijk

Slaapkamers: 2

Verwarming: Aardgas

EPC: 254.00 KWh/m2

Charmant gelijkvloers appartement met garage

Dit appartement vinden we dichtbij één van de mooiste plekjes van Brugge, namelijk bij de Magdalena Kerk en de groene omgeving van het Koningin Astridpark, ook de coupure met de kleine jachthaven is dichtbij. Dit gelijkvloers appartement heeft een hedendaagse stijl en biedt u een ruime woonkamer, een ingerichte keuken (voorzien van gasfornuis, dampkap en koelkast), 2 ruime slaapkamers, een ingerichte badkamer (voorzien van wastafel met badkamermeubel, douche cabine en een aansluiting voor een wasmachine) en een apart gastentoilet. Even buiten zitten kunt u op de bijhorende stadskoer en de gesloten garagebox is een laatste troef van het appartement. Kortom, zeker een bezoekje waard.

Referentie EPC: 301779

Ligging

Violierstraat 37
Brugge

Stedebouwkundig
  • vergunningNee
  • verkavelingsvergunningNee
  • voorkooprechtNee
  • dagvaardingNee
  • rechterlijke beslissingNee
  • overstromingsgebied Nee
  • erfgoed Nee
Contact

Contacteer de syndicus als je een appartement koopt

19 - 12 - 2017

De drie belangrijkste factoren die de meeste mensen afwegen bij hun zoektocht naar een appartement zijn de grootte, de ligging en de kostprijs. Maar hoe zit het met de financiële toestand van het gebouw? Uw syndicus weet raad.

Eén op de vijf woningen in Vlaanderen is onderverzekerd

13 - 12 - 2017

Bij de start van het verzekeringscontract is de woning meestal wel correct gedekt, maar daarna hebben de bewoners hun huis vaak gerenoveerd. Op die manier is de waarde van hun woning een flink stuk toegenomen, alleen is het nooit doorgegeven.