Woning te huur in Brugge

Brugge
Visspaanstraat 81
€ 960 / maand

Beschikbaar: Onmiddellijk

Slaapkamers: 3

Verwarming: Aardgas

EPC: 344.00 KWh/m2

Vernieuwde ruime rijwoning à de rand van Brugge

Ruimte, licht en hedendaags comfort primeren in deze vernieuwde rijwoning. We komen binnen in de ruime leefruimte waar de nieuwe keuken 1 van de eye catchers is. Vanuit de woonkamer is het genieten van het uitzicht op de tuin met groot terras. Verder is meer dan voldoende ruimte voor een eetkamer en er is een apart toilet geïnstalleerd. Op de 1ste verdieping vinden we 2 royale slaapkamers en een ingerichte badkamer voorzien van een inloopdouche en wastafel met meubel. Op de 2de verdieping is er nog een derde slaapkamer voorzien met ensuite badkamer (ligbad + wastafel). 2 slaapkamers van de 3 genieten van rustieke Brugse elementen. Deze karaktervolle woning is klaar om ontdekt te worden. Er is ook een mogelijkheid om een garage bij te huren (=+€75) , wat een extra comfort biedt in de Brugse binnenstad.

Referentie EPC: 1997273

Ligging

Visspaanstraat 81
Brugge

Stedebouwkundig
  • vergunningNee
  • verkavelingsvergunningNee
  • voorkooprechtNee
  • dagvaardingNee
  • rechterlijke beslissingNee
  • overstromingsgebied Nee
  • erfgoed Nee
Contact

Contacteer de syndicus als je een appartement koopt

19 - 12 - 2017

De drie belangrijkste factoren die de meeste mensen afwegen bij hun zoektocht naar een appartement zijn de grootte, de ligging en de kostprijs. Maar hoe zit het met de financiële toestand van het gebouw? Uw syndicus weet raad.

Eén op de vijf woningen in Vlaanderen is onderverzekerd

13 - 12 - 2017

Bij de start van het verzekeringscontract is de woning meestal wel correct gedekt, maar daarna hebben de bewoners hun huis vaak gerenoveerd. Op die manier is de waarde van hun woning een flink stuk toegenomen, alleen is het nooit doorgegeven.