Gelijkvloers appartement te huur in Brugge

Brugge
Arsenaalstraat 9
€ 650 / maand

Beschikbaar: Onmiddellijk

Slaapkamers: 2

Verwarming: Centrale verwarming, Aardgas

EPC: 315.00 KWh/m2

Instapklaar gelijkvloers appartement in centrum Brugge

Dit opgefrist gelijkvloersappartement vinden we vlakbij de Katelijnestraat en het minnewaterpark. In de directe omgeving vinden we het treinstation en is er een vlotte verbinding met het openbaar vervoer, ook buurtwinkels en centrum Brugge vinden we op wandelafstand. We komen binnen via de inkomhal, dewelke voorzien is van een gastentoilet. De woonkamer met open keuken is zeer ruim (40m²) en de keuken is voorzien van toestellen zoals kookplaat, oven, dampkap en oven. Er is 1 ruime slaapkamer (12m²) en een kinderkamer (8m²), ook de badkamer is volledig ingericht, o.a. met een ligbad met douche, wastafel met meubel en toilet. De 2 grote stadskoeren (33m² en 17m²), waarvan 1 beschikt over een buitenberging (met aansl. wasmachine), zijn een aangenaam pluspunt. Laat deze kans zeker niet liggen!

Referentie EPC: 183835

Ligging

Arsenaalstraat 9
Brugge

Stedebouwkundig
  • vergunningNee
  • verkavelingsvergunningNee
  • voorkooprechtNee
  • dagvaardingNee
  • rechterlijke beslissingNee
  • overstromingsgebied Nee
  • erfgoed Nee
Contact

Contacteer de syndicus als je een appartement koopt

19 - 12 - 2017

De drie belangrijkste factoren die de meeste mensen afwegen bij hun zoektocht naar een appartement zijn de grootte, de ligging en de kostprijs. Maar hoe zit het met de financiële toestand van het gebouw? Uw syndicus weet raad.

Eén op de vijf woningen in Vlaanderen is onderverzekerd

13 - 12 - 2017

Bij de start van het verzekeringscontract is de woning meestal wel correct gedekt, maar daarna hebben de bewoners hun huis vaak gerenoveerd. Op die manier is de waarde van hun woning een flink stuk toegenomen, alleen is het nooit doorgegeven.