Appartement te huur in Assebroek

Assebroek
Baron Ruzettelaan 76
€ 599 / maand

Beschikbaar: Onmiddellijk

Kosten: 95.00 euro/m

Slaapkamers: 2

Verwarming: Centrale verwarming, Aardgas

EPC: 184.00 KWh/m2

Interessant 2 slaapkamer appartement

Dichtbij het station, op de invalsweg Oostkamp-Brugge vinden we dit luchtige appartement met aangenaam terrasje. Door de ligging op de 7de verdieping (lift aanwezig) genieten we hier van aan adembenemend mooi uitzicht, zowel vanuit de keuken als woonkamer. Het appartement is dan ook voorzien van een zeer lichtrijke woonkamer (31m²) met voldoende plaats voor een zit- en eetplaats. In de ingerichte keuken vinden we een kookplaat, dampkap, koelkast en microgolfoven terug. Er zijn 2 ruime slaapkamers voorzien, (12m² en 14,5m²), een ingerichte badkamer (ligbad + wastafel), een berging en afzonderlijk toilet. Naast dit alles geven we u graag mee dat in deze prijs ook het gebruik zit van de bijhorende kelderberging, gem. fietsenberging en gesloten garagebox dewelke zich achteraan het gebouw bevindt. Duidelijk een kans die u niet mag laten liggen. Provisie €95 (Centr. Verw. + WW + KW + Alg. Onk.)

Referentie EPC: 500154

Ligging

Baron Ruzettelaan 76
Assebroek

Stedebouwkundig
  • vergunningNee
  • verkavelingsvergunningNee
  • voorkooprechtNee
  • dagvaardingNee
  • rechterlijke beslissingNee
  • overstromingsgebied Nee
  • erfgoed Nee
Contact

Contacteer de syndicus als je een appartement koopt

19 - 12 - 2017

De drie belangrijkste factoren die de meeste mensen afwegen bij hun zoektocht naar een appartement zijn de grootte, de ligging en de kostprijs. Maar hoe zit het met de financiële toestand van het gebouw? Uw syndicus weet raad.

Eén op de vijf woningen in Vlaanderen is onderverzekerd

13 - 12 - 2017

Bij de start van het verzekeringscontract is de woning meestal wel correct gedekt, maar daarna hebben de bewoners hun huis vaak gerenoveerd. Op die manier is de waarde van hun woning een flink stuk toegenomen, alleen is het nooit doorgegeven.